Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri  Gümrük ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu  Başkanlığı’na yeniden seçilen  M. Arif Parmaksız’ı ziyaret etti.

NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, Cengiz  Yıldız Yönetim Kurulu  Üyeleri  Ahmet Tok, Ahmet Ergün,Yüksel  Babaoğlu,Hakan Kavas,  İrfan Karaca,Kemal Güner, Serhat Cantekin , Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan’dan oluşan grup  GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

NTSO Meclis Başkanı  Seyit İnce ve  NTSO Muhasip Üye İrfan Karaca GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a çiçek taktim ederken,  Parmaksız’ı yeniden GTİ Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildiği için kutladı.

NTSO Meclis Başkanı  Seyit İnce,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ait en büyük şirket olan GTİ’ye Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ın kuruluşundan bu yana başkanlık etmesinin gurur verici olduğunu belirterek Parmaksız’a başarılar diledi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, hiçbir başarının tesadüf olmadığını  belirterek,  “Ancak bu başarıda sizlerin ve çalışma arkadaşlarımızın büyük katkısı var.” Dedi.

Ziyaret   Nevşehir’de çözüm bekleyen  problemler ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantı ile sona erdi .