33 ülkeden 100’den fazla yabancı firmayı buluşturan WorldFood Istanbul ve Ipack Turkey,Uluslararası dünya Gıda Fuarında Nevşehir'i Nurlular Gıda firması başarıyla temsil ediyor.WorldFood Istanbul, Ipack Turkey ve Ingredients Turkey ile eşzamanlı olarak 3 – 6 Eylül tarihleri arasında gıda ürünleri, gıda teknolojileri, ambalaj, paketleme ve gıda işleme konularında ihtisas sahibi, karar verici, yönetici, satın almacı ve diğer profesyonel ziyaretçilerin katılımıyla gerçekleşiyor.

Nevşehir'i Fuarda Nurlular Gıda temsil etti ...

Dünya’da hızla gelişmeye devam eden Gıda ürünleri başta olmak üzere, gıda teknolojileri, ambalaj, paketleme ve gıda işleme sektörlerini bir araya getiren WorldFood Istanbul ve Ipack Turkey, İstanbul Fuar Merkezi - CNR Expo’da gerçekleşiyor.

Dünya Gıda Fuarında Nurlular Gıda ÇERREZ Markasıyla Nevşehir rüzgarı esti...

Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan Worldfood İstanbul Gıda Fuarı, 3 - 6 eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleşirken, Nevşehirli Nurlular Gıda Çerrez firmasının Nevşehir yöresel ürünleri standı büyük ilgi gördü.

Yüzde yüz Nevşehir markası Nurlular Gıda Çerrez ve Nevşehir pazarı markalarıyla katıldığı fuarda stand yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Nurlular Gıda Standında Meşhur Nevşehir kabak çekirdeği ile yöresel lezzetler kuru kayısı ve kuru üzüm tanıtıldı. Nevşehir Organik ürünleri yabancı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Büyük il gören fuarda Ziyaretçilerine Nurlular Gıda Çerrez markalı ürünlerle Nevşehir yöresel lezzetlerinden ikramda bulunan Nurlular Gıda Yönetim Kurlu Başkanı Ekrem Nurlu, Metin Nurlu, Mehmet Nurlu ile Mehmet Ali Ezilmez ve görevli diğer çalışanları yardımcı oldular.

33 farklı ülkeden 100’i aşlın firmanın katıldığı Worldfood İstanbul Gıda Fuarı’nda, Nurlular Gıda Çerrez markası ile Nevşehir Yöresel ürünleriyle süslenen standa dünyanın dört bir yanından gelen konuklar ağırlandı.

Firmanın standında fuar ziyaretçilerine çeşitli ürünleri ikram edilirken, ürünlerle ilgili bilgilerde verildi.

 
Fuarı ziyaret eden binlerce yerli ve yabancı konuklar Nurlular Gıda standını gezerek bilgi aldı.

Nurlular Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ekrem Nurlu, “Böylesine önemli bir fuarda Nevşehir Yöresel lezzetlerini Nurlular Gıda Çerrez markasıyla tanıtıyor olmamız şehrimiz adına çok önemli bir gelişmedir. Fuarın ilk iki günü amacı doğrultusunda oldukça verimli geçti.”dedi.

8.numaralı holde B 824 nolu standta yer alan Nurlular Gıda fuarın yarınki son gününde ziyaretçilerini bekliyor.