NESOB Başkanı Nafiz Çalışkaner,Oda Genel Sekreteri İlyas Kızmaz ile Şöforler Odası Başkanı Mustafa Düzgün Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Aydın Karayılan ı Borsa da makamında ziyaret ettiler.

NESOB Başkanı Nafiz Çalışkaner,Borsa ziyaretiyle yaptığı konuşmasında Nevşehir Zahire pazarında ortak üyeleri bulunduğu ve Zahire pazarının artık şehir merkezinde kalması ve dükkanların küçük kalması dolayısıyla yeni zahire pazarı yapılmasına ilişkin ortak yürütecekleri çalışmaları yer tahsisi konusunda ileriki günlerde Belediye ile görüşecekleri kararı aldılar.Aynı zamanda zahire pazarındaki esnafları Esnaf Odası Başkanı Nafiz Çalışkaner ve Borsa Başkanı İbrahim Salaş birlikte ziyaret edeceklerini ifade ettiler.

Nevşehir Şoförler Odası Başkanı Mustafa Düzgün de Esnaf teşkilatı bünyesinde bulunan Oda Başkanlarının birlikte hareket etmeleri gerekliliğini vurgulayarak istişarelerin yapılması gerektiğini belirttiler.

Borsa Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Aydın Karayılan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek en kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunacaklarını ve müşterek hareket etmeleri gerektiğini belirtti.