Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Ödemiş DİSK Genel-İş Ankara 1 No’lu Şube’yi ziyaret etti. Bekir Ödemiş, Şube Başkanı Ozan Ergün Doğan, yönetim ve üyelerle görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmede Şube Başkanı Doğan şunları söyledi ;
 Çankaya’da çalışan 2200 üyemiz var, sistem açısında yeni mafya anlayışı yaratan taşeronluk     anlayışına karşı çalışmalarımız var, biz duruma insan odaklı bakıyoruz. Seçimler olmadan Bekir Ödemiş’in bizleri, Çankaya çalışanlarını ziyaret etmesi bizim için çok önemli, bizler doğru ve donanımlı olanın yanındayız.
 Çankaya’da işçi yapısı ve gençlik potansiyeli güçlüdür. Başkan olan kişi Çankaya Belediyesinde takım lideri gibi çalışacaktır. 
 Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Ödemiş’in ise altını çizdiği konular şu şekilde ;
 Belediye bünyesinde hem çalışan hem de başkan olarak görev yaptım. Belediye bir ailedir. Bu ailede herkesin mutlu olması gerekir. İşçinin sıkıntılarını iyi bilirim. Çalışan arkadaşlarımızın çalışarak, üreterek mutlu olduğu bir ortamda Çankaya Belediyesine gelen vatandaşın da mutlu ayrılması önemlidir. Gerçek bir belediyecinin insan sevgisini içinde bulundurması gerekmektedir. Çankayalıya yakışır, halkın çıkarlarını gözeten vizyon projeler ürettiğimiz de bunun onuru bütün çalışanlarımıza yansır.
 Yerel yönetimler demokrasinin beşiğidir. Bir ülkede güçlü yerel yönetimler varsa o ülke de güçlü demokrasi vardır. Yerel yönetimleri demokrasi akedemisi gibi çalıştırarak güçlü genel demokrasiye köprü oluşturmalıyız .Kurum içi demokrasiyi işler hale getirmeliyiz. Hegemonik bir anlayış değil komplekssiz bir şekilde katılımcı politikaları benimsemeliyiz.
 Bekir Ödemiş son olarak Çankaya’nın Türkiye’de parmakla gösterilecek duruma gelme potansiyelinin iyi değerlendirilmesi gerekmektedir, dedi.