Bugün okul çıkışı Avanos İlçesi Kalaba Kazım Karabekir ortaokulunda meydana gelen darp olayına ilişkin Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığından sert açıklama geldi: İşte Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığından yapılan o açıklama...


Türk Eğitim –Sen'den sert tepki: "Eğitimsiz Eğitimciler Sorun Olmaya Devam Ediyor"



Bugün okul çıkışı Avanos İlçesi Kalaba Kazım Karabekir ortaokulunda birlikte gidiş geliş yaptığı meslektaşını okuldan almak için ilgili okula giden Avanos İlçe temsilcimiz Memiş BÜLBÜL, okul yöneticisi tarafından sözlü ve fiili saldırıya uğramıştır.

Eğitimsiz Eğitimciler Sorun Olmaya Devam Ediyor...

 İlgili okul müdürü kendi okulunda yaşadığı sorunlardan ötürü temsilcimize önce sözlü sonra da fiili saldırıda bulunarak temsilcimizi darp etmiş ve Nevşehir'de eğitimin huzuruna adeta darbe vurmuştur.


Temsilcimize sözlü olarak saldırı gerçekleştiren ilgili okul müdürü ardından temsilcimize fiili darp gerçekleştirerek bir insana, bir eğitimciye ve bir okul müdürüne yakışmayacak tavırlar sergilemiştir. İlkeli, onurlu ve kararlı sendikacılığın adı olan Türk Eğitim-Sen'in Avanos İlçe Temsilcisi Memiş BÜLBÜL olayın ardından Nevşehir Devlet Hastanesi'ne getirilmiş ve doktor kontrolünden sonra 10 gün adli rapor ve 3 günlük iş göremez raporu ile taburcu edilmiştir.


Tüm bunlar yetmezmiş gibi adeta suç bastırır nitelikte olan kişiler, işi sendikal bir mücadele gibi gösterme gayreti içerisine girerek, olayı basına yansıtmayı tercih ederek işin reklam boyutuna oynadıklarını adeta gözler önüne sermiştir.


Okullarda huzuru ve çalışma barışını sağlamak yerine şiddeti hoş gören anlayış ile hareket eden yöneticileri bir kez daha kınadığımızı belirtir, ilçe temsilcimizin dün olduğu gibi bugün ve bundan sonra da yanında olduğumuzu belirterek kamuoyuna saygılar sunarız.