OKUL SPORLARI ŞAMPİYONLRI BELLİ OLDU

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Minik Erkek Futbol Nevşehir il birinciliği müsabakaları 02 Aralık 2013 Pazartesi günü 2 nolu Çim Sahasında gerçekleştirilen müsabakalarla sona erdi.

Dereceye giren okullar;

1-     Hacı Lütfi Pamukçu Orta Okulu

2-     Cumhuriyet Orta Okulu

3-    75. Yıl Orta Okulu

 

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Genç Erkek Voleybol Nevşehir il birinciliği müsabakaları 03 Aralık 2013 Pazartesi günü Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarla sona erdi.

Dereceye giren okullar;

1-     Ürgüp Kız Teknik ve Meslek Lisesi

2-     Nevşehir Anadolu Lisesi

3-     Kalaba Fatih Sultan Mehmet Lisesi

4-     H. Avni İncekara Fen Lisesi

 

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Basketbol Minik Kızlar Nevşehir il birinciliği müsabakaları 02 Aralık 2013 Pazartesi günü nolu Çim Sahasında gerçekleştirilen müsabakalarla sona erdi.

Dereceye giren okullar;

1-     Altınyıldız Koleji Orta Okulu

2-     Hacı Lütfi Pamukçu Orta Okulu

 

 

 

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Genç Kız Voleybol Nevşehir il birinciliği müsabakaları 03 Aralık 2013 Pazartesi günü Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarla sona erdi.

Dereceye giren okullar;

1-     Nevşehir Anadolu Lisesi

2-     Nevşehir Lisesi

3-     Gülşehir Lisesi

4-     Ürgüp Tesan Anadolu Öğretmen Lisesi

Sporcuların büyük mücadelelerine sahne olan müsabakalar sonucunda dereceye giren okullara ödüllerini İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, Şube Müdürümüz Eser Saat ve Okul Müdürlerimiz tarafından vermişlerdir.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER, “Okul Sporları, öğrencilerimizi sporla tanıştırmak, sporu toplumun her kesimine yaymak için büyük bir fırsattır. Büyük bir özveriyle çalışan, sporcu yetiştiren tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederim, sporcularımıza da gruplarda başarılar dilerim.” dedi.