Hafta sonunda oynanan İçelspor Bölgesel amatör Lig karşılaşması sonrası darp edilerek yaralanan Kapadokya Göremespor Teknik Direktörü İsmail Güzel'i Nevşehirli taraftarı bağrına bastı. Kapadokya Göremespor Kulübü ve Teknik direktör İsmail Güzel taraftarının desteğiyle moral buldu.

Nevşehir'de futbolun önemli isimleri ve emeği geçen güzel insanlardan K.Göremespor ve Güzel'e geçmiş olsun ziyareti ve morali sonrası Teknik Direktör İsmail Güzel duygu dolu anlar yaşayarak;"- Çok şükür Yalnız değilmişiz, herkesten Allah razı olsun" dedi.

"İsmail Güzel ve Kapadokya Göremespor yalnız degildir."

Nevşehir Belediyespor İdari ve Spor Güvenlik Sorumlusu Serdar Yılmaz; " Sevgili Ismail Güzel hocam ve K.Göremespor'umuz her zaman yanınızdayız. Size ve K.Göreme spor'a gecmiş olsun." dileklerimizi iletiyoruz.

Moral ziyaretinde kimler yok tu ki; Nevşehir Lisesinin unutulmaz Öğretmenlerinden Mehmet Yılmaz, Nevşehirsporlu eski futbolcularından Mustafa Kaya, Murat Neşeli, Hakan Tunç, Nevşehir Belediyespor yöneticilerinden Umut Araz, Serdar Yılmaz, Nevşehir amatör liglerinin tozlu toprağını solumuş isimlerden Zafer Kürkçü, Mehmet ve Yasin Yaylaklı, Zafer Öncül, Murat Kürkçü...

Maçta galip gelmek adına sahada ellerinden geleni yapmalarına rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını söyleyen Kapadokya Göremespor Teknik Direktörü İsmail Güzel; ‘‘Kendi sahamızda olmasına rağmen bu maçta futboldan öte her şeyi yaşadık. Tüm olumsuzluklara rağmen yine de takımımıza yakışan dik duruşumuzu bozmadık. Maç bitiminde esame listesinde ismi bulunmayan İçelspor yöneticisi Vedat Çoban ve futbolcularını sözlü ve fiili saldırısına maruz kaldık. Bir anda üzerime gelen rakip takım oyuncularının arasında darp edildim. Bende Hastanedeki tedavimin ardından rapor alıp, hepsinden şikayetçi oldum. Açıkcası "Üzüldüğüm tek şey; "Yaşanılanlar Türk futboluna hiç yakışmadı. Özellikle evladım yaşındaki rakip oyuncuların babası, ağabeyleri yaşındaki ve aynı gemide bulunan bir Teknik Direktöre böyle bir davranışta bulunmasının karşılığıda yok. Sözün bittiği yer olarak görüyorum. Gece boyunca hiç uyuyamadım. ama saolsunlar Gerek kulüp Başkanımız, Yöneticilerimiz ve futbolun öznesi olarak taraftarlarımızın moral ve destekleri bizi ayakta tuttu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bu haftada yaşanan kaybı, Büyük Taraftarımızın desteğiyle önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz.’’ dedi.

Şimdi soruyoruz:
Maçta olayları başlattığı iddia edilen VEDAT ÇOBAN denen şahıs ismi listede olmadığı halde sahaya nasıl ve ne amaçla girdi?? Böylesine bir karşılaşmayı zıvanadan çıkarmayı başaran kişilere cezaların verilmesini rica ediyor, Yetkili birimlerin gereğini yapmasını rica ediyoruz.