Ömer Karaoğlu Göreme’de Ömer Karaoğlu Göreme’de

 

Göreme Aile ve Gençlik Derneği ile Göreme Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Ömer Karaoğlu konserinde sanatçı Karaoğlu sevenleriyle buluştu. Göreme Belediyesi yanında bulunan alanda düzenlenen konser Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, İHH Nevşehir Temsilcisi Baki Öncel ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Program Ürgüp Musalla Cami İmam Hatibi Muhittin Macit’in okuduğu Kur’an-i Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından dua edildi. Duadan sonra konuşma yapan Müftü Öztürk, Ömer Karaoğlu’nun sanatı hak için yapan biri olduğunu belirterek, programı düzenleyenlere teşekkür etti.

 

Göreme Aile ve Gençlik Derneği Başkanı Kadir Evci ise yaptığı konuşmada, Ramazan ayı öncesi insanların biraz düşünmeye ve aile ve gençlik temelinde oluşan kayboluşa dikkat çekmek amacıyla bu programı düzenlediklerini belirtti.

 

Konser sonunda Ömer Karaoğlu’na hediye takdim eden Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ise sanatçıya teşekkür ederek, bu tür programların devam edeceğinin altını çizdi.

 

Sanatçı Ömer Karaoğlu seslendirdiği birbirinden güzel eserler ile dinleyenlere güzel bir akşam yaşattı.