İl Özel İdare Sekreteri Sayın Abdulkadir Tatar Vali Ceylan a yaklaşık 50 kişilik bir ekiple birlikte ekipman ve personel sıkıntısı yaşanmadığını belirterek, zorlu kış günlerinde yol açma çalışması yapacak araçlarının da tam olduğunu bildirdi.
Tatar, 6 greyder, 2 dozer, Tuz makinemiz, 50 ye yakın personel, kar kürüme makinesi, lastikli 2 kepçemiz ile yolda kalan ve çalışanlarımız için kumanyalarımız hazır olarak çalışmalarını sürdürüyor. Tuzumuz mazotumuz ekibimizle Karla mücadele için var gücümüzle 24 saat çalışıyoruz.Zaman zaman Karla mücadele ekibimizi ziyaret ederek çalışmaları yerinde takip edip onlara moralde verdiğini belirten Tatar, olası bir gözden kaçırdığımız nokta olursa Vatandaşlarımız hiç çekinmeden bizleri arayabilirler dedi.

Karla mücadele çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Ceylan,Bu gün itibariyle Nevşehir'de kapalı yolun bulunmadığına işaret çekerek, karla mücadele konusunda üzerine görev düşen bütün birimlere talimat verdiğini, vatandaşların yollarda mağdur olmaması için gerekli önlemleri önceden aldıklarını sözlerine ekledi.

Karla mücadele ekiplerine fedakarca çalıştıkları için teşekkür eden Vali Ceylan, aynı hassasiyetin devam etmesi gerektiğini söyledi.

Karla mücadele çalışmalarında ana arterler ve özellikle grup köy yollarının öncelikli olması gerektiğinin altını çizen Vali Ceylan, “Vatandaşımızın rahatını sağlamak zorundayız. Gerekirse ara vermeden çalışıp yollarımızı açık tutacağız. Çok şükür Zor bir durum yok” dedi. 


FİB Haber Merkezi olarak Çetin kış şartlarını yaşadığımız şu günlerde sürekli olarak çalışmalarına aralısız devam eden karla mücadele ekiplerine ve bu koordineye sağlayan Başta Valimiz Sayın Mehmet Ceylan ve İl ÖZel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Abdulkadir Tatar a teşekkür ediyoruz.