Nevşehir'in sevilen ve tanınmış saygın ailelerinden Leyla ve Murat Öner çiftinin oğulları Göktuğ ve Gökalp kardeşler düzenlenen muhteşem düğün merasimiyle erkekliğe ilk adımını attı.

Göktuğ ve Gökalp kardeşler, sünnet töreni Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri Kubbe Altı Konferans Salonunda düzenlenen muhteşem sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Nevşehir'de 2015 Yılının Sünnet Düğünü olarak gösterilen muhteşem günde ÖNER kardeşler volkan ve konfeti yağmuru altında Yeniçeri askerleri tarafından tören alanına gelmesinin ardından etkinlikler başladı. 

ÖNER ailesinin bu mutlu gününde Sünnet törenine, eş dost akrabalarının yanı sıra Nevşehir'den, Çorum'dan , Ankara'dan, İstanbul'dan ,Kayseri'den siyaset, iş, sanat, spor ve medya camiasından çok sayıda tanınmış ve seçkin konuklar katıldı.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen sünnet merasiminde Göktuğ ve Gökalp ÖNER kardeşler Yeni Çeri Askerleri tarafından taşınan Taht üzerinde alkışlar ve davetliler arasında seramoniye taşınırken Mikrofonda davetlileri selamlayan Göktuğ Öner, Sahnede tüm davetlilere; Şuan çok heyecanlıyım herkese hoş geldiniz diyorum diyerek kendisini bu en özel gününde yalnız bırakmayan konukları selamladı... 

Hafız Mahmut Kemikkıran hocamızın duası ile başlayan sünnet merasiminin sunumlarını FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı yaptı.

Göktuğ ve Gökalp Kardeşlerin bu muhteşem düğününde evlatlarına Anneleri Leyla Öner Kuran-ı Kerim, Babaları Murat Öner ise Türk Bayrağı hediye ettiler.

Heyecan, Mutluluk ve jest birarada Davetlileri tek tek kapıda karşılayan Leyla ve Murat ÖNER çifti erkekliğe ilk adımını atan oğulları Göktuğ ve Gökalp ÖNER'i sünnet ettirtmiş olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

Sünnet Düğünü boyunca keyiflerince eğlenen davetliler sahneyi hiç yalnız bırakmadı.

Sünnet Düğününe katılan konuklar Kapadokya Ekspres ile Ankara'dan gelen Sanatçı Ayşegül'ün muhteşem seslendirdiği parçalarla gönüllerince eğlendiler.

FİB Ajans Organizasyon'un İmzasını taşıyan düğünde şık ve zarif süslemeler tüm davetlilerden tam not aldı.

ÖNER Ailesi'nin bu dillere destan sünnet töreni hafızalarda Nevşehir'de yılın sünnet cemiyeti olarak ta yerini aldı. 

Sünnet  törenindeki davetliler arasında Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel Menekşe, Nevşehir İl Telekom Müdürü Yavuz Yapar, İş Adamları Mehmet ve Tamer Baytal gibi Nevşehir'in tanınmış çok sayıda simaları da yerini aldı.

Davetliler zaman zaman Sanatçı Ayşegül'ün muhteşem namelerine eşlik ederek birlikte söylediler.

Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da sünnet düğününde unutulmaz keyifli anlar yaşadı.


Tüm Konuklara Osmanlı Şerbeti ikram edildi.

Oğullarının ilk mürüvvetini gören Leyla -Murat ÖNER çifti tebrikleri kabul ederken, davetliler de düğünde dolu dolu bir gece yaşadı.

Özel olarak hazırlanan Galatasaray logolu Pasta kesimi sonrası çalan Galatasaray Marşı misafirlerden büyük alkış topladı.

Sünnet töreni sonrası FİB Haber Merkezimize konuşma yapan Murat ÖNER, ‘Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba,eş, dost, arkadaş ve yakınlarımıza teşekkür ederiz.” dedi. Genç Baba Öner konuşmasında ; "Her anne ve babanın kendine göre istek ve heyecanları olduğunu anlatırken, Rabbim herkese böyle güzel günleri nasip etsin. Allah, devletine, milletine, İslam'a uygun yetiştirmeyi de müyesser eylesin inşallah diye konuştu." 

FİB Ajans & Organizasyon ve FİB Haber İnternet Gazetesi olarak Sevgili Peygamber Efendimizin Sünnetini yerine getirerek erkekliğe ilk adımlarını atan Göktuğ ve Gökalp kardeşlere geçmiş olsun der, ÖNER ailesini de tebrik ederiz.




Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda..
0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74