Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Mardin'in Kızıltepe'de şehit olan Nurettin Tekin'in evini ziyaret etti.
Mardin'de PKK'lı teröristler tarafından 10 Ağustos 2016 tarihinde düzenlenen saldırıda şehit olan Nurettin Tekin'in kardeşinin Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi öğrencisi olması sebebiyle Niğde'nin Çiftlik İlçesindeki şehit ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileyen Okul Müdürü Nail Demirtaş, şehidin emaneti olan öğrencinin artık abilerinin Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi öğretmenler olduğunu belirtti.

Ziyarette konuşan Nail Demrtaş, "Allah yolunda öldürülenlere 'ölüler' demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz. ayetinde belirtildiği gibi Şehidimiz Nurettin Tekin’e Allah’tan rahmetine ve cennet makamına kavuştu. Şehitlerimiz sayesinde bizler bu kutsal topraklarda yaşıyoruz. Şehidimizin kardeşi, kızınız ve aynı zamanda öğrencimiz Merve Tekin bizlere emanet, gözünüz arkada kalmasın. Vatanımız sağ olsun Türkiye’mizin başı sağ olsun’’ dedi.
Şehit babası Mehmet Tekin’e Nail Demirtaş tarafından Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye edildikten sonra, heyet şehit Nurettin Tekin’in kabrine giderek dua okudu.