Nevşehir’de geçirdiği ATV kazasında hayatını kaybeden Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Barış Altuntaş, memleketi Kırşehir’de son yolculuğuna uğurlandı.
Nevşehir’in Göreme Beldesi Kılıçlar Vadisinde eşi ile çıktığı ATV gezisinde ATV’nin kontrolünü kaybederek yüksekten düşen Opr. Dr. Barış Altuntaş, memleketi Kırşehir’de son yolculuğuna uğurlandı.
Nevşehir’de özel Kapadokya hastanesinde görevli olan Altuntaş için Cacabey Camiinde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.
Özel Kapadokya hastanesi yönetimi ve personelinin de katıldığı cenaze namazında Altuntaş için helallik istenildi. Altuntaş’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından köyü Külhöyük köyüne defnedildi. Altuntaş evli ve bir kız çocuk babasıydı.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber.com ailesi olarak;  Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

"Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)


Op.Dr. Barış ALTUNTAŞ  

1977 yılında Almanya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğretimini Kırşehir' de tamamladı. 2002 yılında Ankara Tıp Fakültesi' nden mezun oldu. 2009' da Başkent Üniversitesi' nde Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında ihtisasını tamamladı. Şanlıurfa' da mecburi hizmetini yaptıktan sonra kamu hastanelerinde görev aldı. İyi derecede İngilizce bilen Barış Altuntaş Ocak 2014 tarihinden itibaren Kapadokya hastanesinde görev yapmaktaydı. 2 Yıllık evli Altuntaş'ın yeni doğan birde bebeği vardı.



ATV Kazasında hayatını kaybeden doktor son yolculuğuna uğurlandı
ATV Kazasında hayatını kaybeden doktor son yolculuğuna uğurlandı
ATV Kazasında hayatını kaybeden doktor son yolculuğuna uğurlandı