Özel Kapadokya Hastanesi Yönetimi geçtiğimiz hafta sonu Göreme'de geçirdiği elim ATV kazası sonucu hayatını kaybeden Kapadokya Hastanesi doktorlarından 
Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Altuntaş adına mevlit okuttu.

Kapadokya Hastanesinden Vefa...!

Cuma namazı öncesinde Hz. Ömer Cami'nde okutulan Mevlide Merhum Doktor Barış Altuntaş'ın Kırşehir'den gelen Babası kardeşleri ve diğer akrabaları
ile Kapadokya Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Yakut, meslektaşları ve Hastane çalışanları katıldı.

Nevşehir Merkez Hz. Ömer Cami'de okutulan mevlidin ardından Cuma namazı çıkışı cami bahçesinde Op. Dr. Barış Altuntaş için yemek verildi.

Doktor Barış Altuntaş'ın Kırşehir'den gelen Babası kardeşleri ve diğer akrabaları Mevlüt ardından merhumun hastanedeki odasını ziyaret etti.


Altuntaş'ın Ailesi, Kapadokya Hastanesi yönetimi personelleri ve Nevşehir halkına kendilerini hiç yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler. Kendi istekleriyle cenazeyi götürdüklerini acıları daha büyüyeceği için tören için bekletemediklerini bunun için Nevşehir haklından Kapadokya hastanesi yönetimi ve personellerinden helallik istediklerini acılarının büyük olduğunu ama gördükleri ilgi karşısında Nevşehir'e daha çok bağlandıklarını ifade ettiler.

Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut'ta, Değerli mesai arkadaşımızı zamansız kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduğunu ifade ederek, Değerli çalışma arkadaşımızın başta ailesi ve yakınları olmak üzere, tüm sağlık camiasına başsağlığı, Merhuma Allah’tan Rahmet diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun İnşaallah” dedi.

Öte yandan Merhum Doktor Barış Altuntaş'ın kardeşi İsmail Cem Altundaş, Altuntaş ailesi adına bir teşekkür mesajı yayınladı. " Talihsiz bir kaza sonucu zamansız bir şekilde aramızdan ayrılan kıymetli büyüğümüz, canımız abimiz Op.Dr. Barış Altuntaş' ın derin acisini ilk andan itibaren bizlerle paylaşan, yanımızda olan, gerek bizzat katılımları gerekse diğer yollarla bizlere ulaşan tüm Barış Altuntaş sevenlerinden Allah razı olsun. Bu süreç içerisinde bizi yalnız bırakmayan başta Nevşehir halkına ,Kapadokya Hastanesinin kıymetli yöneticileri ve çalışanlarına bilhassa tüm hemşehrilerimiz  ve yakınlarımıza ilgilerinden ve yanımızda olmalarından dolayı can-ı gönülden teşekkür ederiz. Kapadokya Hastanesinin  yöneticilerinin yoğun taleplerine rağmen acımızın daha da derinleşmesine sebebiyet vermemesi için  şartlar gereği tarafımızca alınan karar doğrultusunda olayın olduğu gece Kırşehir'e dönülmüştür. Bu nedenle Nevşehir'de törenin yapılmamasını anlayışla karşılayacaginizi umarak dualarınızı esirgememenizi temenni eder ve yüce Allah'tan böyle acılar yaşatmamasını niyaz ederiz."

ALTUNTAŞ AİLESİ

Özel Kapadokya Hastanesi doktorlarından Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Altuntaş, geçtiğimiz hafta sonu Göreme'de geçirdiği elim ATV kazası sonucu hayatını kaybetmişti.