Gülşehir Karacaşar kasabasının ilçeye bağlanarak mahalle olmasında sonra tüm adayların ilgi odağı olduğu ve büyük potansiyeli olan bir mahalle olduğu gerçeği karşında adayların sıkı sık uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Karacaşar Mahallesinde Cuma namazı sonrası bir araya gelen CHP  ve Saadet parti Belediye Başkan adayları ve mevcut Karacaşar Belediye Başkanının buluşması damgasını vurdu.

Mahallede Karacaşar kasabası mevcut belediye başkanı Muammer AKCAN CHP İlçe Belediye Başkan adayı Salih ERDOĞDU,Saadet Partisi ilçe başkanı Fatih Çiftci ve Saadet Partisi Belediye Başkan adayı İsmet Murat Kürk beraberlikleri dikkat çekti.

 

Gazetemiz sahibi Can TAŞKIN’ ın mevcut Karacaşar Belediye Başkanı Muammer Akcan ile bir süre sohbet ettikten sonra hem Tuzköy Mahallesi hemde Karacaşar Mahallesindeki seçmenlerin seçimlere ve adaylara  biraz çekingen biraz tepkili durdukları konusunda yaptığı gözlemi sorması üzerine AKCAN , Böyle bir durumu bizde sizin gibi gözlemliyoruz, sebebi nedir ne değildir.bilmiyoruz keşke kasabamız kasaba olarak devam etseydi ancak böyle bir durum oldu. Ancak sizin aracılığınızla tüm adaylara kasabamızda seçim bürosu açmadıkları için teşekkür ediyorum, kasabamız bu yıl farklı bir seçim ortamı yaşamaktadır. Tüm parti adaylarına başarılar diliyorum dedi. Saygı değer Başkan Muammer Akcan’ın ısmarladığı çaylar ile sıcak bir sohbet havasından sonra Karacaşarda verilen bir yemeğe geçildi. 


 Haber:Mantarkaya