Nevşehir esnaf ve sanatkarlar odaları birliği Başkanı İsmail Ördü beraberinde Derinkuyu Esnaf sanatkarlar odaları ve şöforler ve otomobilciler odası başkanı Mustafa Sarı bugün FİB Haber Merkezimizi ziyaret ettiler.

Ziyarette Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezimizi başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Başkan Ördü, İlimiz Nevşehir in Gelişim değişim ve büyümesi tüm Nevşehirlilerin menfaatleri içerisinde yaşayan bizlerin en bütük ortak noktası ve temennisi dedi ...
Başkan Ördü Kamuoyunu bilgilendiren duyurularını ve haberlerini ulaştıran kutsal bir merci olarak Basının öneminide vurgulayarak bu vesile bizlerin sesi gözü kulağı olan Basınımıza da teşekkür etmek istiyorum dedi.


FİB Haber Merkezi Genel koordinatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek hepimizin ortak paydası Nevşehir ve mutlaka herkes üzerine düşeni yaptığında ilimizi hak ettiği daha güzel yerlere gelecektir dedi.Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin kurumsal anlamda İsmail Ördü ile büyük mesafeler kat ettiğinide sözlerine ekleyerek bu güzel başarılarınızdan dolayı size teşekkür ediyoruz dedi.