·         ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN NEVŞEHİR’E 260 MİLYON LİRALIK YATIRIM MÜJDESİ…

·         ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF. DR. VEYSEL EROĞLU, NEVŞEHİR’DE OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ KAPSAMINDA FİDAN DİKECEK…

 

            Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 260 milyon liralık yatırım müjdesiyle Nevşehir’e gidiyor. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Nevşehir’de ayrıca “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında fidan dikecek. 

             Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 10 Eylül Salı günü Nevşehir’de düzenlenecek merasimle “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında fidan dikecek. Okulların toplum hizmetine açılması ve okul bahçelerinin düzenlenmesi ile ağaçlandırılmasını hedefleyen projenin fidan dikim merasimi TOKİ Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde yapılacak.

            Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan Nevşehir’e 11 Müjde

            Avanos’ta Kızılırmak yatağında incelemelerde de bulunacak olan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, programı çerçevesinde Nevşehir’e, 11 müjde verecek.

            İçmesuyu sulama, dere ıslahları, ağaçlandırma, orman köylülerine kredi ve otomatik meteoroloji gözlem istasyonundan oluşan 11 müjdenin yatırım bedeli ise 260 milyon TL olarak hesaplanıyor.