NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası başkanlığı son dönemlerde ilimizde yaptığı hizmetlerle adından bahsettirmeye devam ediyor.

Nevşehir Belediyesinin ilimize kazandırdığı modern pazaryerinde halka sunduğu hizmetlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Oda’nın hizmetleri Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonunun yayın organı olan Vitrin dergisine de konu oldu.

Derneğinin bu ayki sayısında hizmetlerine 3 sayfa yer verilen Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar odasının Türkiye’ye örnek hizmetler sunduğuna işaret edilen dergi de Modern Pazaryerinde halka sunulan hizmetlerin ülkeye örnek teşkil ettiği, pazaryerini ziyaret eden ABD’li doktorların bile pazaryerine hayran kaldıklarına da dikkat çekiliyor.

Nevşehir’deki modern pazaryerinde pazarcı esnafının kazandığını yine işine yatırım yaparak değerlendirdiğine de vurgu yapılan derginin haberinde; pazaryerinde verilen hizmetlerden Nevşehirli halkın çok büyük bir oranda memnun olduğunun da altı çiziliyor.