NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Genç Dostu Adaylar & Genç Dostu Kentler kampanyasının çalışmaları devam ederken, diğer bir yandan Nevşehir Belediyesi’nin yakın zamanda hizmete geçirmiş olduğu özel insanlar eğitim merkezi ile ortaklaşa bir proje yürütmeye hazırlanıyor.

Duyarlı Gençlik Engelsiz Toplum sloganı ile gençlere sosyal sorumluluk bilincini aşılayarak bilinçli bir toplum olmayı hedefleyen proje çok yakında uygulamaya geçecek.

Nevşehir Gençlik Meclisi Başkanı  Muhammed A. Koçak, “Nevşehir Belediyesi’nin de destekleriyle şehrimizde yaşayan gençlerimize bu bilinci aşılamak daha bilinçli bir nesil yetişmesine örnek olacaktır. Artık engelli kardeşlerimiz evlerine kapanıp toplumdan uzak bireyler olmayacaklar tam tersi toplumla iç içe bir birliktelik oluşturacaklar.

Bu tür projeleri çok önemsiyoruz ve ilerleyen zamanlarda daha çok sosyal sorumluk projeleri hazırlayıp şehrimize katkı sağlamak istiyoruz. Proje kapsamında ilimizdeki üniversite ve lisede okuyan gençler her hafta düzenli bir şekilde özel insanlar eğitim merkezini ziyaret ederek orada bulunan engelli kardeşlerimizle zaman geçireceğiz. Bu şekilde özel insanlarımızı daha iyi anlamayı hedeflemekteyiz. Bu çalışmada yer almak isteyen bütün genç kardeşlerimizi Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisine bekliyoruz” dedi.