Cumhuriyet Bayramı yurdun dört bir yanında heyecanla kutlandı. Ankara Hipodromu’nda bu sene düzenlenen törende mehteran ekibi de sahne aldı.

HÜRRİYET SLAYTI DEĞİL ARMAYI GÖRDÜ

Bu durum Hürriyet'i rahatsız etti. Arkadaki slayt gösterisi sırasında Osmanlı Devlet Arması da görüldü.

Sadece buna odaklanan Hürriyet, "Mehteran ekibinin gösterisi sırasında kurulan devasa platformdaki ekranda Osmanlı Devleti Arması dikkat çektiğine" dair bir habere imza attı.

Fakat, Mehteran ekibinin arkasında çıkan çeşitli görüntülerin yanında Osmanlı armasının da olmasından doğal bir şey olamazdı.

HÜRRİYET RAHATSIZ OLDU! 

Cumhuriyetin ilanının 92. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen kutlamalara devletin zirvesi tam kadro katıldı. Cumhuriyetin kuruluşunun 92'nci yıl dönümü kutlamalarında sivilleşme adına önemli adımlar atıldı. 81 ilden gelen vatandaşlar Külliye'de ağırlandı, fakat devletin zirvesiyle milletin el ele olmasından bazı kesimler rahatsız oldu. 

OSMANLI ARMASI RAHATSIZ ETTİ

Aydın Doğan'ın Hürriyet'i 29 Ekim kutlamalarındaki mehteran ekibinin gösterisi sırasında yer alan Osmanlı armasından rahatsız oldu. Hürriyet sivilleşen ve devletle milletin buluşmasını görmedi Osmanlı armasına dikkat çekti. Mehteran ekibinin gösterisinde platforma yansıtılan Osmanlı armasını manşetine taşıyarak Osmanlı rahatsızlığını bir kez daha gösterdi...

SENFONi ORKESTRASI ÇIKINCA SLAYT DEĞİŞİYOR AMA HÜRRİYET OSMANLI NEFRETİYLE SADECE OSMANLI ARMASINI GÖRÜYOR