Nevşehir’imize oto gazı ilk getiren  firma olan Ertaş petrolden halkımıza müjde. Açılışa özel otogaz Aytemiz petrol de 1.88 tl . Ertaş petrol terminal çevre yolu üzerinde.  Ertaş petrol güven veren kuruluş.

30 yılı aşkın süredir akaryakıt sektöründe yer alan , Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Petrol Ürünleri İşveren Sendikası ( PUİS) Divan üyesi İş Adamı Musa Ertaş, Nevşehir'e 3. şubesini açmanın mutluluğunu yaşıyorum dedi.

Nevşehir halkına en iyi hizmeti vermek için burada olduklarını belirten istasyon sahibi Nevşehirli iş adamı Musa Ertaş, " Çünkü bizde öncelikli müşteri memnuniyeti ve hijyen gelmektedir. Bu konuda iddialıyız" diyerek Nevşehirlileri yeni istasyonlarına beklediklerini ifade etti.

Güney Çevre Yolu Yeni Otogar İle Çardak Arası 3. Km de faaliyetine başlayan Aytemiz Petrol istasyonu, yüksek hizmet anlayışı ile sektörde kalite çıtasını yükseltmeyi hedefliyor. 

Ertaş Gruba ait Aytemiz Petrol İstasyonu Tesisimizde Lavabo ve Tuvalet, araçlarınızın özenle yıkandığı Oto Yıkama, gönül rahatlığıyla ibadetiniz yapacağınız Mescid, her türlü ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz Market ve güleryüzlü, deneyimli personeli ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.


Aytemiz Petrol Güney Çevre Yolu Yeni Otogar İle Çardak Arası 3. Km 
Moil; Nevşehir Çevre Yolu 
Petrol Ofisi ; Göre Yolu Üzeri
İletişim: 05323515654