NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de atletizmcilerin sezonun ilk yarışı olacak 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusuna yönelik hazırlıkları aralıksız sürüyor. Ankara’da düzenlenecek yarışmalarda iki sporcumuzdan Türkiye Şampiyonluğu bekleniyor.

Çalışmalarını günde iki antrenman ve Antrenör Resul Köstekçi nezaretinde sürdüren Sporcularımızın form durumunun son derece iyi olduğu gözlenirken, Minik Erkekler ve Yıldız erkekler kategorisinde Nevşehir’in bu yarışmalarda yine Türkiye Şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Nevşehir Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi, 4 kategoride ve 24 sporcu ile katılmayı planladıkları 10 Kasım Atatürk Koşusuna iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirtti.

Yarışmalara katılacak sporcular arasında Erdem Öz ve Anıl Kalaycı’dan Türkiye Şampiyonluğu beklediklerini de kaydeden Köstekçi, “10 Kasım Atatürk koşusu sezonun ilk yarışması olması açısından da bizim için büyük önem taşıyor. Yarışmalara Nevşehir’den 4 ayrı kategoride toplam 24 Sporcu ile katılacağız. Minik ve Yıldız erkekler kategorilerinde oldukça iddialıyız. Amacımız Ankara’dan takım ve ferdi olarak Türkiye şampiyonlukları ile dönmek. Özellikle Erdem Öz ve Anıl Kalaycı isimli sporcularımızdan Türkiye Şampiyonlukları bekliyoruz. Her iki sporcumuzda en son yaptığımız il seçmelerinde rakiplerine fark attılar” dedi.