Nevşehir’de mobilya sektöründe 29 yıldır hizmet veren Özaltın AŞ. Mobilya ikinci şubesini açtı.

1985 yılından bu yana mobilya sektöründe hizmet veren Özaltın mobilya ikinci şubesi başarılarıyla ve kitlesiyle 2300 metre karelik yeni binasıyla hizmetinizde.

Kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla, özverili çalışmaları ile kendi bölgesindeki piyasanın nabzını tutan, piyasa arz ve talep dengelerini iyi değerlendiren lider kuruluş haline gelen ve Nevşehir'de mobilya sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Özaltın  Mobilya’nın ikinci şubesi Ragıp Üner Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi İl Özel İdare yanında hizmet veriyor. 29 yılı aşkın kesintisiz hizmet veren, mobilya ve ahşap sektörünün öncü kuruluşlarından olan ve Özaltın Mobilya yeni şubesinde müşterilerine eşsiz güzellikte mobilyalar sunuyor..

29 yıllık birikim ve tecrübenin harmanlandığı bir başarı ile kurulduğu günden bugüne kadar mobilya sektöründeki tüm yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, zengin ürün yelpazesiyle Özaltın Mobilya,ikinci şubesiyle İRİS mobilya olarak yeni yerinde Nevşehirlilerin hizmetinizde…

Genç odası, yatak odası, yemek odası, oturma grupları gibi pek çok ürün yelpazesini bir arada bulabileceğiniz Estetikle kaliteyi birleştiren Özaltın Mobilya,ikinci şubesi  İRİS Mobilya ile şimdi eviniz daha modern ve şık …
Mobilya sektöründe saygın bir yeri olan Özaltın AŞ. Mobilya Ragıp üner mahallesi Nevşehir İl özel idare karşısı Zübeyde hanım Caddesi No:244 teki ikinci şubesinde satışlarına başladı.

İRİS Mobilya Şimdi Nevşehir'de Hizmetinizde…

 Mobilya Mağazası İşletme Sahibi Dağaslan Özaltın  “Özaltın AŞ. Mobilya Olarak 29 Yıldır Nevşehir’de hizmet veriyoruz. Şimdi ise ikinci şubemizle Nevşehir halkımıza  hizmet vereceğiz” dedi.

 

Dağaslan Özaltın, Özaltın Mobilya ve yan ürünleri sektöründe vizyon sahibi bir kuruluş olarak; ürün ve hizmet gerçekleştirme proseslerimizdeki kalite sürekliliği , müşteri memnuniyeti, müşteri ihtiyaçlarını zamanında ve istenilen şekilde karşılamak, birincil prensibimizdir dedi.

 

Haberimiz Foto Galerisinde Ürün çeşitlerimizden bazı modelleri görebilirsiniz...
Unutmayın Özaltın AŞ. Mobilya 
Sıcak Yuvalar Kurar !

Adres. ____________________:

Ragıp Üner Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi İl Özel İdare Karşısı NO: 244

NEVŞEHİR

Tel: 0384 215 25 25

 

Nevşehir’de 29 yıldır hizmet veren Özaltın mobilya müşterilerine daha geniş alanda hizmet vermek için yeni konsepti ve zengin ürün yelpazesiyle Ragıp Üner Mahallesi İl Özel İdare karşısındaki ikinci şubesi İris Mobilya Nevşehir’imize hayırlı ve uğurlu olsun….