NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de esnaf ve sanatkarlar odalarında seçim hazırlıkları sürüyor. Oak ayından itibaren başlaması beklenen oda başkanlığı seçimlerinde adaylığını açıklayan isimler arasında Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Özaşık’ta katıldı.

Oda Başkanlığını uzun yıllardır sürdüren Bahtiyar Fidan’ın görevinden istifa etmesinin ardından yönetim kurulu içerisinden göreve getirilen Özaşık, genel kurulda başkanlık için aday olacağını açıkladı.

Ürgüp’ün önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nda çalışmak, herkese eşit bir şekilde yaklaşarak hizmet sunmak için ekibiyle birlikte hazır olduğunu vurgulayan Özaşık, bugüne kadar görev yapan oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerine de çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ürgüp’te eksik gördükleri hizmetleri tamamlamak istediklerini belirten Özaşık, “İlçemizde esnafa yönelik eksik gördüğümüz hizmetleri tamamlamak üzere yola çıktık. Her görüşten arkadaşlarımızla çıktığımız bu yolda göreve seçilirsek, esnafımıza hak ettiği hizmeti vereceğimize söz veriyoruz" diye konuştu.