NEVŞEHİR(MHA) Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Sezer Özdemir için veda programı düzenlendi.

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken özel bir şirkette görev yapmak için istifa eden Dr. Sezer Özdemir’in ayrılışı nedeniyle veda programı düzenlendi.

Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen programa Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Müdür Yardımcısı Dr. Ilgıt Feralan, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Aydın, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Fatih Erkek, Şube Müdürleri ve Sağlık Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Dr. Sezer Özdemir burada yaptığı konuşmada Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğünde görev yapmaktan ve Nevşehir’e hizmet etmekten mutluluk duyduğunu söyleyerek, Sağlık Hizmetlerinin bir ekip işi olduğunu vurgulayıp “bir şeyler başarılmışsa bu ekibin başarısıdır. Herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay’da yaptığı konuşmasında Dr. Sezer Özdemir’in sağlık hizmetleri adına her türlü faaliyette emeğini esirgemeyen, gece gündüz demeden koşturan bir idareci olduğunu belirterek “Biz kendisinden memnunduk, ancak bu kendisinin kararı, buna da saygılıyız. Kapımız kendisine her zaman açık.” Diye konuştu.