Özel İdare Ödenek Sağlayacak

NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti Avanos İl Encümeni Fatma Parmaksız’ın “Her Köye Bir Oyun Parkı” projesi çok yakında hayata geçiyor. 

Avanos Kaymakamlığı ile ortaklaşa yürütülen proje için il Özel İdaresi ödenek sağlayacak.

Geçtiğimiz günler de Bozca Köyünde incelemelerde bulunan Eldivan Ve Parmaksız köyde yapılan kilit parke yol yapım çalışmalarını yerinde incelemişlerdi. Ziyaret sırasında Köy muhtarı Baber, “Hizmet yapıldıkça köy halkı farklı isteklerde bulunuyor. Yol sorunumuz büyük çoğunlukla halledildi. Köyümüzün gençleri şimdi boş zamanlarını değerlendirmek üzere futbol sahası istiyorlar, çocuklarımız oyun alanları istiyorlar. İl genel meclisi üyeleri ve kaymakamımızın, bu konulara da el atarak halledeceklerine inancım tamdır.” şeklinde konuşmuştu.

Bu ziyaretten çok kısa bir süre böyle bir gelişmenin yaşanması da Kaymakam Eldivan ve İl genel meclisi üyelerinin sözünü yerine getirmiş olması demek oluyor.

Fatma Parmaksız, “Bu projeyi Kaymakamımız ile ortaklaşa gerçekleştirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz, köylerimizde yaşayan çocuklarımızın da oyun parklarında oynamak en doğal haklarıdır.” Dedi.