Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı , Yerel Yönetimler Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Ak Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ile beraberinde Yerel Yönetimlerde bulunan Milletvekilleri ile Kayseri Erciyes'te stres attılar.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı , Yerel Yönetimler Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, "Yerel Yönetimlerdeki milletvekillerimizle buradaki hareketliliği, güzelliği ve Erciyes'e gelen vatandaşlarımızın neşesini görmek istedik. Doğrusu biz de Ankara'daki temponun yüksekliğinden dolayı Erciyes'i özlemişiz. Hemşehrilerimiz ile selamlaşmak, kucaklaşmak bizim için de ayrı bir mutluluk oldu" dedi.

Ak Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk'te, Sayın Başkanımız Özhaseki'nin davetlisi olarak Yerel Yönetimlerden sorumlu Milletvekili arkadaşlarımızla bugün Erciyes'te bulunuyoruz.Başkanımız Özhaseki ve arkadaşlarımızla birlikte  Hem stres atıp hemde çeşitli fikir alışverişiyle istişarelerde bulunuyoruz dedi.

AK Parti Hacıbektaş Gençlik Kollarının düzenlediği 3. Erciyes Buluşmalarında karşılaştıkları,  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı  veYerel Yönetimler Başkanı Özhaseki ve Ak Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı  ve Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ile bir araya gelen gençler günün anısına fotoğraf çekip sohbet etme şansı buldular.

Hacıbektaş Gençlik Kolları Başkanı Emrah Demir, "Bugun Kayseri Erciyes gezimizde Kayseri belediye başkanlığı döneminde kayserimize yaptığı çalışmalarla ve de birbirinden güzel hizmetlere imza atan Sayın Ak Parti genel başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki Başkanımız ve Sayin vekilimiz Murat Göktürk ile Erciyeste hoş bir sohbet ederek günümüze mutluluk kattilar bizlere teşekkür ettiler. Kendilerine şahsım adina cok teşekkür ediyorum..." dedi.