Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, kasabada yeni dönemde başlattığı yenileme ve tadilat işlemleri kapsamında yaklaşık 1 haftadır çalışmalarına devam ettiği belediye düğün salonundaki çalışmaları tamamlayıp Özkonak halkının hizmetine sundu...

"Uzun zamandır her hangi bir bakım ve tadilat yapılamayan Özkonak Belediye düğün salonunun dış cephesi komple yenilenerek çirkin görüntü ortadan kaldırıldı..."

Eskiyen dış cephesi tamamıyla yenilenen Düğün salonu beldeye apayrı bir hava kazandırdı.

Konuya ilişkin www.fibhaber.com a açıklamalarda bulunan Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ; Seçimlerden önce ne söz vermişsek onları bir bir yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Hatırlayacağınız üzere Geçtiğimiz günlerde kasabamıza kazandırılan çeşitli hizmet ve yatırımlarımız Toplu açılışıyla halkımızın hizmetine girmişti.

Bugün itibarıyle de 
yaklaşık 1 hafta süren Özkonak belediyesi düğün salonumuzdaki çalışmaları tamamlayıp Özkonak halkımızın hizmetine sunmuş bulunuyoruz.

Şimdi de Özkonak ta ki Okulumuzun ve Ankara caddesinin kilitli parke taş döşeme çalışmalarına başlıyoruz. Allah kısmet ederse Özkonak kasabamızı Türkiye nin örnek ve gözde Tatil beldelerinden biri konumuna getirmeyi planlıyoruz. Bu konuda Başta kıymetli Nevşehir Milletvekillerimize,Valimize ve Değerli Avanos Kaymakamımız Mustafa Eldivan bizleri her konuda en büyük destekçilerimiz olmuşlardır yine Belediye ekibim,meclis üyelerim ve bizlere her zaman güç olan desteklerini dualarıyla hiç bir zaman esirgemeyen Özkonaklı tüm hemşehrilerime buradan bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.


Kendileriyle görüştüğümüz Özkonaklı vatandaşlar ise kasabalarına yapılan hizmet ve yatırımlardan oldukça memnun; "Başkanımız İlker Yürekli ile Özkonak kasabamıza sanki sihirli değnek değdi....Allah işini gücünü rast getirsin.Biz ondan memnunuz Allah ta ondan memnun kalsın diyerek Yürekli Başkanlarına dua ediyorlar."

İşte Özkonak Belediyesi Düğün Salonun öncesi ve sonrası görüntüleri...