Özkonak Belediyesi vatandaşlarına daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için yeni bir kepçe aldı.

Test sürüşü için yeni kepçenin direksiyonuna geçen Özkonak Belediye Başkanı İlker YÜREKLİ, "Tek derdimiz Özkonak halkına hizmet etmektir" dedi.

Yeni Hizmet Aracımız Hayırlı Uğurlu Olsun 'ÖZKONAK İÇİN DURMAK YOK! 

Özkonak Belediyesi, Başkan Yürekli Dönemiyle birlikte ilklere imza atmaya devam ederken partili partisiz her kesimin büyük takdirini topluyor.

Geçen ay kamyon ondan önceki ay traktörle Özkonak belediyesi araç filosunu geliştiren yürekli başkan bu defada belediyeye iş makinası kazandırdı.

Yeni alınan kepçe sonrası www.fibhaber.com a konuşan Özkonak Belediye Başkanı YÜREKLİ, Özkonak Kasabamıza daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Mevcut Belediye araçlarımız hizmetlerimiz için yetersiz kalıyordu, biz de bu sorunumuzu biraz olsun çözebilmek, yükümüzü biraz olsun hafifletip vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için belediyemize bir kepçe aldık" dedi.
YÜREKLİ, " Özkonak Belediyesi olarak mahallerimize daha güzel hizmetler sunabilmek için araç filomuza kazandırdığımız Kepçe kasabamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Tamamen Özkonak Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla aldığımız kepçemiz Yaklaşık 200 Bin TL'ye mal oldu.

"DERDİMİZ HİZMET"
Büyük zorluklarla çalıştıklarını ifade eden Özkonak kasabasının Yürekli Başkanı, "Biz göreve geldiğimizden bu yana vatandaşlarımızın refah içinde yaşaması için bütün çabamızı ortaya koyarak çalışıyoruz, tek derdimiz Özkonaklı, tek derdimiz hizmet, beldemizi bir adım daha ileriye götürebilmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz" dedi.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli sözlerini şöyle noktaladı: Bizizm en büyük sermayemiz Özkonaklı vatandaşlarımızın hayır duasıdır. "Niyet hayır akıbet hayır." Özkonak için durmak yok yola devam...