Halkının efendisi değil, hizmetkârı olduğunu, yaptığı icraatlarla gözler önüne sererek,Haktan ve halktan aldığı  güçle projelerini, bir bir gerçekleştiren Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli’nin hızına yetişmek imkansız. 

Başkan Yürekli,“Sosyal Belediyecilik” bağlamında Özkonak Belediyesini adeta şantiye ye çevirdi.

 ÖZKONAK BELEDİYESİ ŞANTİYEYE DÖNDÜ...

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak Kasabasında belediye çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

Özkonak Belediyesi kasabanın Cami Kebir Mahallesi Yavuz selim Sokakta kaldırım ve temizlik çalışmaları başlattı. 

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ise Hizmet gönül işidir diyerek yapılan çalışmalar hakkında Özkonak Kasabamızda gece gündüz belediye ekipleri olarak gece gündüz çalışıyoruz. Bu kapsamda kış aylarına girmemize rağmen çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özkonak Belediyesi olarak halkımızın gece gündüz emrindeyiz. Bizlere de yapmış olduğumuz çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu. 

Başkan Yürekli, İŞKUR un Katkılarıyla Başlatılan Cumhuriyet Orta Öğretim Okulu Bahçe Düzenleme ve Kilit taş Çalışması tamamlandını dile getirerek Özkonak Belediyesi olarak Eğitim konusu bizim olmazsa olmazımız dedi.

Çoğu Kasaba Belediyelerinde koca bir döneme ancak sığdırılan hizmetleri daha ilk döneminde ve ilk yılını henüz tamamlamadan sığdırabilmeyi başaran ve Özkonak Beldesini adına yakışır bir belde haline getirmek için var gücüyle gecesini gündüzüne katarak hizmette hız sınırını çoktan aşmış olan , Belediye Başkanı İlker Yürekli'nin başarılarını taktir etmemek elde değil.
         Takdir ediyoruz.
         Tebrik ediyoruz.
         Başarılı çalışmalarının devamını ve sağlık sıhhat diliyor, iyiki İİlker Yürekli diyoruz.