Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasında havaların ısınması ile birlikte Belediye çalışmaları hız kazandı Belde adeta şantiye alanına döndü...

Özkonak kasabasında bir taraftan bahar temizliği başladı diğer taraftanda Belediye araç parkurunu genişletiyor.

Özkonak Belediyesine Yürekli Başkanın Eli Değdi Bir Kere... 

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekşli göreve başlayalı daha bir yılı doldurmadan hizmetleri ve çalışmalalrıyla fark yaratırken bir çok ilklerede imza atarak adeta tarih yazıyor...

Yapılan çalışmalardan en çok Özkonaklı vatandaş memnun...Çalışmalalrdan oldukça mutlu olan Özkonaklı vatandaşlar Başkan Yürekli'yi bağırlarına basarak kendilerine teşekkür ediyorlar...

Belediye hizmetinde çok amaçlı hizmet verecek traktör Özkonak Belediye araç filosuna katıldı.

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasında Belediye araç parkurunu genişletiyor. Özkonak Belediyesi Fen işleri bünyesinde çalışmak üzere traktör aldı. Konuya ilişkin olarak www.fibhaber.com a açıklamada bulunan Belediye Başkanı İlker Yürekli,Bunun henüz başlangıç olduğunu sırada Özkonaklı hemşehrilerine daha büyük sürprizlerininde olduğunu müjdeledi. Yürekli Özkonak Halkımıza yeni Traktör ümuz Hayırlı Olsun dedi.

Özkonak Belediyesi Yeni Traktör Aldı...

Araç filosunu her geçen gün yenileyen Özkonak Belediyesi Belde halkına daha kaliteli hizmet vermek için büyük çaba sarf ediyor.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler birimimizde hizmet vermek üzere yeni traktör alındığını belirterek, araçların belde içinde çok amaçlı olarak kullanılacağını belirtti.

Araç filosunu her geçen gün yenileyerek daha da güçlendirdiklerini vurgulayan Başkan Yürekli, Özkonaklılara daha iyi ve kaliteli hizmet vermek istediklerini ifade etti.

Herşey Bir Allah Razı Olsun İçin...!

Başkan Yürekli, araç filosunun yenilenmesiyle çalışmaları daha da hızlandırdıklarının altını çizdi. 

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli konuya ilişkin FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında Siz kıymetli Özkonaklı hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek için Belediyemiz araç parkına kazandırdığımız traktörlerimiz Özkonak kasabamıza hayırlı olsun dedi..

Özkonak Şantiyesine Kaldığı Yerden Devam...!

Başkan Yürekli havaların ısınması ve Bahar ayıyla birlikte 2015 sezonu için start verdiklerini dile getirdi. Yürekli göreve geldiğimiz günden bu güne sevdalısı olduğumuz kasabamıza layık olduğu AK Hizmetlerin aralıksız olarak süreceğini ve Özkonak şantiyesinin Beldelerine yakışır hale getirilmesi adına köklü alt yapı çalışmalarınada bu yıl Allah izin verirse başlayacağız dedi.

İşte 2015 Yılı başında başlanılan çalışmalardan bazıları:
Camicedit Mahallesi Ayhan Yolu Kaldırım Yenilenmesi Ve Parke Döşeme Çalışması Başlamıştır
Camicedit Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu Karşısı Ağaçlandırma Sahası Bakımı Çalışması Yapılmıştır
Camiicedit Mahallesi Çarşı Merkezi Ağaçlandırma Ve Bakım Çalışması Yapılmıştır
Camicedit Mahallesi Saray Caddesi Bordür ve Yol Tamir Çalışmaları Yapılmıştır
Cami Kebir Mahallesi Ragıp Üner Caddesi Köprü Deresi Çevre Temizlik Çalışmaları Başlamıştır
Orta Mahalle Yeni ve Eski Mezarlık Temizleme Çalışmaları Yapılmıştır
Orta Mahalle Eski ve Yeni Mezarlık Musalla Taşı Gölgelikleri Yapılmıştır
Postane Üzeri Kaldırım Çalışmaları Tamamlanmıştır
Rağıp Üner Caddesi Postane Arkası Yol Düzenleme Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Etmektedir.
Orta Mahalle Ragıp Üner Caddesi Yukarı Mezarlık Karşısı Kaldırım Çalışmaları Tamamlanmıştır
Belha Kilisesi Temizlik Çalışmaları Başlatıldı.
Bir Teşekkürde Milletvekillerine...!
Milletvekillerimiz Sayın A. Erdal FERALAN , Murat GÖKTÜRK ve Ebubekir GİZLİGİDER 'in Çok Büyük Destekleri ile İller Bankasından %100 Hibe Olarak 1 Tır PVC Boru ve Conta (5004 Metre PVC Boru ve 834 Adet Conta) Özkonak Belediyemize Kazandırılmıştır.
Desteklerinden Dolayı Nevşehir Milletvekillerimize Teşekkür Ederiz