Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasında, Özkonak Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam etti. Özveriyle çalışan ekipler kasabada asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli yapmış olduğu açıklamasında; "İlk Günkü Heyecan ve Azimle Hizmetlerimizi Artırarak Yolumuza Devam Ediyoruz. ''Özkonak İçin Elimizden Gelenin Fazlasını Yapacağız'' dedik ve Yapıyoruz.

Bu Kapsamda Kasabamız Yollarının Bir Bölümünün Asfaltlama Çalışmasını Bitirdik. Bu Çalışmada Desteklerini Esirgemeyen Nevşehir Milletvekillerimiz Sn. Mustafa AÇIKGÖZ'e, Sn. Murat GÖKTÜRK'e, Sn. Ebubekir GİZLİGİDER'e, Meclis Başkanımız Sn. Süleyman ÖZGÜN'e, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Avanos Kaymakamı Sn. Mustafa ELDİVAN'a Özkonak Halkı Adına Teşekkürlerimizi Sunarız. Yolumuza ve Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam Edeceğiz. Siz de Bu Yolda Destek ve Dualarınızı Esirgemeyin.

''Düne Göre İyiyiz, Yarın Bugünden Daha İyi Olacağız.'' Sloganıyla Durmak Yok Yola Devam..." dedi.

Özkonak Belediye Başkanı İlker YÜREKLİ "Ayrıca Kasabamız Genelinde Kilitli Taş Çalışması, Kanalizasyon-Su Tadilat Çalışmaları ve Mezarlıkların Temizleme ve Düzenleme Çalışmaları Devam Etmektedir" dedi.

"Durmak Yok Yola Devam...!"