AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasını ziyaret ederek vatandaşlarımızla sohbet edip istişarede bulundu.   

"Hindistanlı turistlerden Erdoğan'a selam, yola devam..." 

24 Haziran seçim çalışmalarını Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasında sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan'ı Özkonak Yeraltı Şehrinde gören Hindistanlı turistler Recep Tayyip Erdoğan sözleriyle karşıladılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tanıdıklarını ve çok sevdiklerini söyleyen turistler Milletvekili Adayı Çalışkan ile bir süre sohbet etti. Daha sonra 'Rabia' işareti ile sürpriz yapan turistler AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan Ve Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli aracılığı İle Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan'a selam gönderdiler.

 Çalışkan'a 'Rabia' sürprizi'

Milletvekili Adayı Emre Çalışkan; "Özkonak beldemizde bizleri liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN'ın adıyla karşılayan Hindistanlı kardeşlerimizle birlikteyiz... Bizlere Rabia işareti yaptılar. Biliyorlar zaten işaretin anlamını. Liderimiz zaten bütün dünyaya anlattı. Bütün dünya biliyor işaretin anlamını. Turistlerde biliyordu anlamını ve bu işareti yaptılar. "Tek Vatan Tek Bayrak Tek Devlet ve Tek Millet " hassasiyeti ile, sadece Bizlerin değil tüm dünyanın lideri, mazlum coğrafyaların da umudu olan Sayın Erdoğan ile bütünleşen 'Rabia' işareti ile bizlere sürpriz yapan Hindistanlı kardeşlerimize teşekkür ediyorum " dedi. 

Ziyaretlerimizde görüyoruz ki, "24 Haziran Seçimlerini Halkımız çoktan kafasında bitirmiş: "Tıpkı Kurtuluş Mücadelesinde olduğu gibi, Çanakkale'de, 15 Temmuz'da olduğu gibi, dış güçlerin oyunlarını bozmak için gün sayıyor, Hemşehrilerim Recep Tayyip Erdoğan İle Yürümeye Devam Diyor!

Milletvekili Adayı Çalışkan sözlerini şöyle sürdürdü, " Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır... Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır..." sözleriyle "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye için ‪, Halkın Adamı Milletin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ile biriz, beraberiz, hep birlikte Nevşehir’iz.  Şimdi Duâların kabûl olduğu ve geri çevrilmediği bu mübarek ayda Vakit Türkiye'ye sahip çıkma vaktidir... Vakit Cumhur'un Reis'inin yanında DİMDİK durma vaktidir... Vakit AK Parti ile yola DEVAM vaktidir...Nevşehir'im vakit şahlanma vaktidir..." dedi.

Durmak Yok Yola Devam...

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan sözlerini şöyle tamaladı: "Bizim derdimiz belli ne şan ne makam ne koltuk peşindeyiz... Biz aşığı ve hizmetkarı olduğumuz Milletimize hizmet için Vakit şimdi Türkiye Vakti diyoruz ve Arif Nihat Asya'nın şu duasını, duaların geri çevrilmediği şu mübarek günlerde hep birlikte okuyalım istiyorum. Herkese hayırlı iftarlar diliyorum. Alah kabul etsin."

Biz,kısık sesleriz...minareleri,
Sen,ezansız bırakma Allahım!
Ya çağır şurda bal yapanlarını,
Ya kovansız bırakma Allahım!
Mahyasızdır minareler...göğü de,
Kehkeşansız bırakma Allahım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allahım!
Bize güç ver...cihad meydanını,
Pehlivansız bırakma Allahım!
Kahraman bekleyen yığınlarını,
Kahramansız bırakma Allah'ım!
Bilelim hasma karşı koymasını,
Bizi cansız bırakma Allah'ım!
Yarının yollarında yılları da,
Ramazansız bırakma Allah'ım!
Ya dağıt kimsesiz kalan sürünü,
Ya çobansız bırakma Allah'ım!
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!