İki yılda bir yapılan Özkonaklılar Vakfı Genel Kurulunda Başkanlığa Mesude Erciyas seçildi... Başkanlığa yeniden seçilen Mesude Erciyas FİB Haber.Com a yaptığı açıklamasında, Vakfımızın daha ileriye gitmesi adına tüm çalışmaları ve emekleri için Sayın Seyit Doğan a teşekkürlerimi sunuyorum. İstanbul da yaşayan hemşehrilerimizin oluşturduğu Özkonaklılar Vakfımızın yeni seçilmiş Başkanı olarak Birlik ve Beraberliğimiz ön planda olarak her zamanki şevk ve heyecanla Yönetim Kurulşundaki arkadaşlarımıla birlikte Eğitim konusunda hizmetlerimizi devam ettireceğiz dedi.

ÖZKONAKLILAR VAKFI KASIM 2014 08.11.2014
MÜTEVELLİ HEYET OLAĞAN TOPLANTISI
1-Özkonaklılar Vakfı Mütevelli heyeti 08.11.2014 tarihinde belirtilen gündemle vakıf merkezinde ve saatinde toplanmış, yeterli çoğunluk sağlandığı görülerek gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmiştir.
2-Divan seçimlerine geçilmiş, Divan Başkanlığına Y.Yüksel İSTİHKAM katip üyelerine ise M.Uğur ŞAHİN ve Atlıhan ÇİLDAN seçildi.
3-Geçmiş Türk büyükleri ve vakfımıza hizmeti olan hemşerilerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmuştur.
4-2014 yılı bilanço ve çalışma raporları görüşüldü.Başkan Seyit DOĞAN’a geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.Sigorta işletmemizin gelirinin düşmesi nedenleri konuşuldu.Bilanço ve Çalışma raporları onaylandı.
5-2014 yılı denetleme raporu görüşülüp onaylandı.
6-Tahmini bütçe Mesude ERCİYAS tarafından okundu ve onaylandı.
7-Vakıf senedimizin 18. Maddesi: (Özkonaklılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğine veya Özkonak Belediyesine) şeklinde değiştirilmesine oybirliğiyle karar verildi.Vakıf senedinin 7.maddesi gereği üye sayısının artırılmasına ve listeye eklenmesine oybirliğiyle karar verilmiştir. 
8-Yönetim ve denetim kurulu belirlendi.
Yönetim(Asil)
Mesude ERCİYAS (BAŞKAN) 
Hakan ÜNAL (BAŞKAN YARD.)
Yeşim TEKİN (SAYMAN)
Musa Uğur ŞAHİN (ÜYE)
Mustafa ÖZDEN(k)(ÜYE)
Yönetim(Yedek)
Ömer ATEŞ
Y.Yüksel İSTİHKAM
Orhan BECİT
İsmail BULAN
İsmail ÖZDEN
Denetim(Asil)
Süleyman ÇİLDAN
Mustafa ÜLKER
Hüseyin GÖKŞEN
Denetim(Yedek)
Atlıhan ÇİLDAN
Nuri BERKTAŞ
Arif İLTER
9-Burs verilen öğrencilerin yılda iki kez Vakıf merkezinde toplanması için yönetim kurulunun girişimde bulunması önerildi.
10-İyi niyet dilekleriyle toplantıya son verilmiştir.08.11.2014
Divan Başkanı
Yılmaz Yüksel İSTİHKAM
Katip Üye 
Atlıhan ÇİLDAN
Katip Üye 
Musa Şahin UĞUR

FİB Haber.Com olarak Özkonaklılar Vakıf Başkanı Mesude Erciyas ve Yönetimine başarılar dileriz...