Nevşehir’in Avanos İlçesine bağlı Özkonak Kasabası gerek görünümüyle gerekse de belediye hizmet binası ve çalışanları ile bambaşka bir görüntüye kavuştu. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimleri sonrasında belde de Belediye Başkanlığı görevine seçilen İlker Yüreklikasabada yapmış olduğu yeniliklerin yanı sıra belediye çalışanlarının da daha bilinçli hale gelmesi konusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ilçede yapılan çalışmalar ile adından sıkça söz ettirmeyi başarmasının yanı sıra özellikle belediye çalışanları konusunda da çeşitli eğitimlere başladı. Özkonak Belediyesi uzman ekiplerle  İş sağlığı ve güvenliği ve iş riski eğitim semineri düzenleyerek belediye de yaşanılabilecek olası kazaların önüne geçilmesi için seminer düzenlendi. Belediye de görevli tüm personellerin katılmış olduğu eğitim de çalışanların tamamı böylesine bir uygulama başlatan Belediye Başkanı İlker Yürekli’ye teşekkür etti.
Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli yaptığı açıklamada, ‘’ Göreve gelmiş olduğumuz ilk günden itibaren öncelikle kasabamızın önemli eksikliklerini giderdik. Tabi ki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Tüm bunların yanı sıra alanında uzman ekipler ile anlaşarak belediye personelimize yönelik iş sağlığı güvenliği e iş riski eğitim hizmeti semineri düzenlendi. Ben inanıyorum ki verilen bu seminer personellerimizin daha bilinçli bir şekilde çalışmaları hedeflenmektedir. Seminerimizde bizlere destek veren uzmanlarımıza ve seminere büyük ilgi gösteren tüm belediye personellerimize teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu. 


Bu Haberi Kapadokya- Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetine üye olmayan haber sitelerinin   kullanması yasaktır.