Ulusal Kök Hücre Politikaları Çalıştayı Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak Kasabasında Yapıldı... 

İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Nesrin EMEKLİ ve Çok Değerli Eşi Aslan EMEKLİ' nin Özkonak Bilim Evinde Ev Sahipliği Yaptığı, Medipol ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyeleri'nin Diş Hekimliğinde Kök Hücre Çalıştayı Yaptı.

Diş Hekimliğinde Kök Hücre Çalıştayı

Çalıştayda Medipol Üniversitesi Prof.Dr. Sina UÇKAN, Marmara Üniversitesi Prof.Dr Serap AKYÜZ, Marmara Üniversitesi Prof.Dr. Tunç AKKOÇ ve Diğer Öğretim Üyeleri Güncel Bilgi ve Deneyimlerini Özkonak Bilim Evinde Paylaştılar.

Özkonak Belediye Başkanı İlker YÜREKLİ de Kasabanın Turistik Yerlerini Misafirlerine Gezdirdi. 
Başkan Yürekli, Özkonak Adına Kasabanın Tanıtımında Büyük Emeği Geçen Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Nesrin EMEKLİ ve Eşi Aslan EMEKLİ' ye Özkonak Beldesi Adına Teşekkür Etti.

Medipol Üniversitesi 3. Obezite Çalıştayı

Ev Sahipliğini Özkonak'lı Prof.Dr. Nesrin EMEKLİ ve Çok Kıymetli Eşi Aslan EMEKLİ' nin Yaptığı, Medipol Üniversitesi 3. Obezite Çalıştayı 28-30 Ağustos 2015 Tarihinde Özkonak Bilim Evinde, Belediye Başkanımız İlker YÜREKLİ, Prof. Dr.Osman HAYRAN, Prof. Dr.Naci KARACAOĞLAN, Prof. Dr.Ahmet Zeki ŞENGİL ve Yrd.Doç.Dr. Nüket Güler BAYSOY'ın Katılımlarıyla Gerçekleşti.

Özkonak Belediye Başkanımız İlker Yürekli Çalıştayın Sonunda Özkonak'lı Prof.Dr. Nesrin EMEKLİ ve Çok Kıymetli Eşi Aslan EMEKLİ' ye Teşekkür Etti

Etkinlik kapsamında Özkonak kasabasında vatandaşlara ücretsiz 
sağlık taraması yapıldı.