NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkan adayı Selim Özmen, Nevşehir Pazaryerinde faaliyet gösteren pazarcı esnafını ziyaret etti.

Bu hafta sonunda yapılacak olan Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığı olağan genel kurulunda adaylığını açıklayan Selim Özmen ziyaretlerinde hem pazarcı esnaflarının sorunlarını dinledi, hem de göreve seçilmeleri durumunda yapacakları çalışmalar ile ilgili esnafları bilgilendirdi.

Beraberinde oluşturduğu yönetim kurulu listesindeki esnaflarla ziyaretlerini sürdüren Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkan Adayı Selim Özmen, “Allahın izniyle olağan genel kurulumuza sayılı günler kaldı. Pazarcı esnafımızın sorunlarını halen mevcut oda yönetimimde başkan vekilliği yapmam dolayısıyla gayet yakından biliyorum. Bu sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulması için oda yönetimimizde yaptığımız çalışmaları aralıksız sürdüreceğiz. Yeni oluşturduğumuz yönetim kurulu üyelerimizin her biri be sektörde yıllarını bu işe vermiş insanlar. Dolayısıyla sorunları ve çözüm yollarını bilen kişiler. Yönetimimle birlikte göreve seçilmem durumunda ilimizdeki tüm esnaflarımızı hiçbir ayrım gözetmeksizin kucaklayarak sorunların üstesinden bir bir geleceğiz” dedi.