2015 Yılı yaz Kur’an Kursunun 2. Dönemi tüm Camii ve Kur’an kurslarımızda öğrencilerimizin büyük ilgisiyle, öğreticilerimizin de büyük özveri ve gayretleriyle devam ediyor…

Bu coşkuya ortak olmak üzere İl Müftülüğü Şube Müdürlerimiz Mustafa Yayla ve Mustafa Özer Yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrencileri ziyaret etti ve çocuklarla bir süre sohbet etti. Onlara Yaz Kur’an Kursunun önemini anlatarak, Kuran kursuna katılımlarından dolayı kendilerini ve ailelerini tebrik ettiler.

Müdür Yayla; “Yaz mevsiminin bu sıcak günlerinde, hem de Ramazan ayında sabahın erken saatlerinden itibaren Kur’an aşkıyla camilere akın eden çocuklarımızı görmekten, onları ziyaret etmekten, onlar ile sohbet etmekten çok büyük zevk alıyorum. Onlardaki Allah aşkı, Peygamber sevgisi, Kur’an-ı Kerimi öğrenme ve dinini öğrenme azmi takdire şayandır. Cenab-ı Hak, öğrencilerimize kolaylıklar ve başarılar ihsan etsin. Çocuklarımızın kurslara devamını  sağlayan ailelerine ve onlara Kur’an-ı ve dinini öğretmek için çaba sarfeden kurs öğretici Firdevs Adıyaman’ı kutluyorum” dedi.