NTSO BAŞKANI PARMAKSIZ GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULLARI İLE

 AYLIK DÜZENLİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRECEK

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız TOBB İl Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurul Başkanları’nı ve Üyelerini kabul ederek bir süre görüştü.

Geçtiğimiz günlerde Kurul Başkanları’nı seçerek görev dağılımını yapan TOBB İl Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurul Başkanlarını ve üyelerini ayrı ayrı kabul eden NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız,  seçilen ve görev dağılımını gerçekleştiren kurullara başarı dileklerini iletirken, bu kurulların asıl hedefinin illerdeki genç ve kadın girişimci sayılarını artırmak olduğunu dile getirdi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler  Kurulları’nın tüm proje ve faaliyetlerine destek vermeye hazır olduğunu belirten NTSO Yönetim Kurulu Parmaksız, “ Yeter ki sizler proje üreterek bizleri bu konuda zorlayın. Bizler zaten bazı kararlar alıyor ve bu konuda çalışmalar yapıyoruz, ancak sizlerden talep ve projelerin gelmesi bizleri de yönlendirecektir. “ dedi.

Türkiye’de sermayenin çok zor  sağlandığını ancak, iş  ve şirket batırmanın ve zarar etmenin çok daha kolay olduğunu hatırlatan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, ”Önümüzdeki  dönemde  yönetim ve  girişimci kurulları ile entegre çalışmalar yürüterek, yeni nesil işadamları adaylarının eğitimini gerçekleştirmek ve bilgi paylaşımı yapmak zorundayız.” Şeklinde konuştu.

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurullarından proje üretimi  beklediklerini belirterek, “Bundan böyle her ay Meclis toplantıları öncesinden bu kurullarımız ile düzenli olarak toplantı yapacağız. Ortaya çıkan projeler değerlendirilerek, uygulanabilir projelerin hayata geçirilmesi için hep birlikte çalışacağız.” Dedi.