Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı M. Arif Parmaksız NTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ile  bir araya geldi. Her ay yapılan Meclis toplantısı öncesi  Kadın Girişimciler İl Kurulu’nun projeleri ve çalışmaları konusunda bilgi alındığı toplantı  Haziran Ayı’nda  geniş kapsamlı yapılarak İcra Kurulu Üyeleri  haricinde üyelerinde katılımına açık  gerçekleştirildi.

                Toplantıda Nevşehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun çalışmaları  hakkında  kısa bir sunum yapan NTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı , NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın  Kadın Girişimciler Kurulu tarafından  gündeme getirilen tüm projelere destek verdiğini belirterek, “Sayın Yönetim Kurulu Başkanımız her türlü projemize destek veriyor ,bu güne dek gerçekleştirdiğimiz çalışmalara verdiği desteklerden ötürü huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. “şeklinde konuştu.

                Daha sonra söz alan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’da  Türkiye nüfusunun yarısından çoğunun kadınlardan oluştuğunu belirterek, “Ülkemiz hedeflerine ulaşmak için  nüfusumuzun çoğunluğunu oluşturan kadınların da üretici durumuna getirilmesi gerekiyor.  TOBB İl Kadın Kurulları’nın kurulma amacı da budur. Kurulların hayata geçirdiği projelerle  yeni  kadın girişimcilerinin sayılarının artırılması, ve kadınları üretime yönelik çalışmalara yönlendirilmesi hedeflenmektedir.” Dedi.

                 Ülke ekonomisinin daha üst seviyelere getirilmesi için  Kadın Girişimcilere ve kadınların iş hayatı ile tanıştırılmasına ihtiyaç olduğunu vurgulayan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, “Gerek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Gerekse Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak kadın girişimcilerin artırılmasını hedefleyen her türlü çalışmaya destek olacağız.” Şeklinde konuştu.