Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  M. Arif Parmaksız  geçtiğimiz hafta görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu’na  “Hoş geldin” ziyaretinde bulundu.

Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları  Mehmet Ali Öbekli, Cengiz Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri,  İrfan  Karaca, Habil Ululer,Hakan Kavas,Yüksel Babaoğlu ve Serhat Cantekin ile birlikte  Emniyet  Müdürü   Metin Kalayoğlu’na ziyaret gerçekleştiren Yönetim  Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız  İl  Müdürü Kalayoğlu’na başarılar dilerken,  Nevşehir’in  Sosyal ve Kültürel yapısı hakkında da bilgi verdi.

Nevşehir’in Türkiye’nin huzurlu ve sakin şehirlerinden biri olduğunu vurgulayan Parmaksız, “ Dünya’da eşi benzeri olmayan güzelliklere sahip , huzurlu bir şehre geldiniz, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. “ dedi.

İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu’da  görevi devraldığı  eski Emniyet Müdürü  Mehmet Yüksel’in kendisine Nevşehir ile ilgili  çok güzel şeyler anlattığını belirterek,  Nevşehir  Halkı’nın desteği ile  bu huzuru sürdürmek için çalışacaklarını dile getirdi.