Parmaksız “İyi bir tercih yaptık. Seçtiğimiz oy pusulası rengi asaleti, masumiyeti, istikrarı ve devamlılığı simgeliyor” diye konuştu.

NTSO Başkanlığına adaylık için çıktıkları yolda büyük bir teveccüh ile karşılaştıklarını ifade eden Parmaksız, adaylığımızı ilan etmemizden sonra gerek şahsım gerekse ekip arkadaşlarıma gelen samimi destek ve iyi niyet dilekleri sorumluluğumuzu bir kat daha arttırmıştır dedi.

Ticaret ve Sanayi Odasına talip olan ekibimiz seçimler için de rengini belirlemiştir diyen Başkan adayı Parmaksız, ekibimiz NTSO seçimlerine tüm Nevşehiri kucaklayan refahı huzuru asaleti istikrarı ve devamlılığı sembolize eden anlamlı bir renkte pusula ile girecektir dedi. Oy Pusulası renklerinin Beyaz olduğuna vurgu yapan Parmaksız Nevşehir iş dünyasının başarılı ve güler yüzlü insanlarından oluşan ekibimiz Beyaz renkteki oy pusulası ile bu kutsal Gelişime imzasını atacaktır dedi.

Parmaksız,yaptığı yazılı açıklamada oy vermek için gelen delegelerin kimlik kartlarını da yanlarında getirmelerine dikkat çekti.

Renk dünyasında Beyazın anlamı ise şöyle:  Bütün renkleri içerisinde barındıran beyaz renk, saflığın ve temizliğin simgesidir. Soğuk kanlılığı, asaleti, masumiyeti, istikrarı ve devamlılığı temsil eder. Huzur ve güven verir. Düşünce gücünü arttırır dedi.

Beyaz rengi seven insanlar genellikle, temizliği, aydınlığı ve düşünmeyi seven, soğuk kanlı ve uzlaşmacı kişilerdir...

Kamoyuna saygılarımızla.

NTSO
 Başkan Adayı
Arif Parmaksız