NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in en aktif esnaf odalarından biri olan Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler, Seyyar Pazarcılar odası başkanlığının üç ayda bir yayınlanmak üzere çıkardığı Pazarcım Gazetesi ilgi gördü.

8 Sayfa ve tamamı renkli, Nevşehir’deki esnaf odaları arasındaki tek basılı yayın olan Pazarcım Gazetesinin ilk sayısı geçtiğimiz günlerde çıktı.

İlimizin gerek yaptığı işlerle, gerekse bünyesinde bulundurduğu basın yayın kuruluşları ile en gözde matbaası Simtel Ofset Matbaacılığın deneyimli çalışanlarının elinden çıkan Pazarcım gazetesi bundan böyle her üç ayda bir Nevşehir’de pazarcılık yapan esnafın gözü, kulağı ve konuşan dili olacak.

Oda Başkanı Selim Özmen, Gazeteci Ali Çamur’un katkılarıyla hazırlanan Pazarcım Gazetesinin ilk sayısının gerek pazarcı esnafı tarafından, gerekse kamuoyunca beğenilmesinin kendilerine mutluluk verdiğini dile getirdi.

Özmen, gazetenin çıkarılmasında emeği geçen, katkı sağlayanlara teşekkür ederken özellikle Nevşehir’deki pazarcı esnafının her platformda destekçisi olan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e de ayrıca teşekkürlerini iletti.