NEVŞEHİR(MHA) Engelliler Haftası dolayısıyla ilimizde faaliyet gösteren iki engelli derneğini ziyaret eden Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Odasının engelli derneklerine hediyesi meyve oldu.

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ve beraberindeki heyet İlk olarak Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş’ı ziyaret etti.

Ziyarette engelli Vatandaşların topluma kazandırılmasına büyük önem verdiklerine değinen Oda Başkanı Selim Özmen, Nevşehir Pazaryerinde engellilerin rahatlıkla alışveriş yapabilmeleri için gerekli tüm kolaylıkların sağlandığına dikkat çekti.

Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Engellilerin ilimizde karşı karşıya kaldıkları sorunlar hakkında heyete bilgiler sundu.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini de ziyaret eden Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Özmen ve beraberindeki heyet burada da Dernek Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran ile bir süre sohbet imkanı buldu.

Oda olarak engellilerin her zaman yanında olduklarını ve engellilerin topluma kazandırılması boyutunda üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyleyen Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği yönetimine engellilerin topluma kazandırılmasında gösterdikleri çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Her iki ziyarette Pazarcılar odası heyeti dernek yöneticilerine içerisinde çeşitli meyveler bulunan meyve sepeti hediyesinde bulundu.