Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden Irak’ın başkenti Bağdat’a ilk uçuşu 1 Eylül’de saat 07.00’de kalkan sefer ile gerçekleşti.

Pegasus’un Irak seferleri 144,99 $’dan başlayan fiyatlarla Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada üç gün gerçekleşecek. Pegasus’un Bağdat Uluslararası Havalimanı’ndan seferleri ise saat 10.40’ta düzenlenen seferlerle gerçekleşiyor.

10 Eylül’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Irak’ta Erbil’e de direkt seferler düzenlemeye başlayacak olan Pegasus, uçuş ağını eklenen yeni uçuş noktalarıyla birlikte yurt dışında 61, yurt içinde ise 31 olmak üzere toplam 37 ülkede 92 noktaya ulaştırdı.

Pegasus, Bağdat’ı 41 noktaya bağlantılı uçuruyor

Pegasus, Bağdat’ı İstanbul üzerinden iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir/Edremit, Bodrum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Gazipaşa/Alanya, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Nevşehir, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van olmak üzere 21, dış hatlarda ise Amsterdam, Barselona, Basel, Düsseldorf, Frankfurt, Kharkiv, Kopenhag, Köln, Krasnodar, Kuzey Kıbrıs, Londra Stansted ve Londra Gatwick, Milan-Malpensa, Mineralnye Vody, Nürnberg, Paris, Roma, Stokholm, Stuttgart ve Viyana olmak üzere 20, toplamda 41 noktaya bağlantılı uçuruyor.