Nebahat Çehre (70) ile Prof. Dr. Canan Karatay'ın (71) arasında yalnızca 1 yaş fark olması sosyal medyada 'ti'ye alınmış, bu konudaki 'caps'ler paylaşım rekoru kırmıştı. Zira hemen hemen aynı yaşlardaki iki ünlü ismin görüntüsündeki büyük farklılık kamuoyunda merak uyandırmıştı.

Bakın Nevşehirli vatandaşlar bu konuda ne düşünüyor...?

Nebahat Çehre'nin genç kalmasının sırrı olarak "Nevşehir Pekmezi" ni gösterirken, Prof. Dr. Canan Karatay ise Pekmez'i Kanser yapıyor diyerek hiçbir bilimsel kanıtı olmayan bir iddiayla pekmez içmediğini dile getirmişti.


Sonuç ise tartışmasız ortada konuşmaya gerek yok... Bir tarafta Nevşehir Pekmezi ile Nebahat Çehre diğer taraftan Pekmez'siz Canan Karatay'ın görüntüleri ortada...

Prof. Dr. canan karatay bu konudaki soruya ilk kez cevap verdi.
 
İKİMİZİ KIYAS ETMELERİ DOĞRU DEĞİL
 
''Nebahat Çehre en sevdiğim artistlerden biri. Kendisine saygılarımı sunuyor, buradan sevgilerimi gönderiyorum. Benimle onu kıyas etmeleri hiç doğru değil.
 
BEN SADECE BİLİM KADINIYIM
 
17 yaşında Türkiye güzeli olmuş, bizi Avrupa'da temsil etmiş. 1960'larda bu büyük ve korkunç bir başarıdır. Önemli sanatkardır. Beni sanatçılarla karşılaştırmasınlar. Ben bilim kadınıyım, hekimim o kadar!"