Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncu Pelin Akil, Instagram üzerinden takipçilerine Kapadokya'dan muhteşem görüntüler paylaştı. 2016 yılında nikah masasına oturan Pelin Akil ve Anıl Altan dolu dizgin devam eden aşklarını Kapadokya'da tazelediler.
Pelin Akil Kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan ile sık sık seyahate çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda Finlandiya'ya giden çift, paylaştıkları fotoğraflarla sosyal medyanın ilgi odağı olmuştu. Ünlü çiftin seyahat tercihi bu sefer masallar diyarı Kapadokya'dan yana oldu. Ürgüp, Ortahisar, Uçhisar, Zelve, Çavuşin derken Kapadokya'nın büyülü coğrafyasında muhteşem bir tatil keyfi yaşadılar.

Kapadokya'dan aşk dolu paylaşımlar yapan çifte kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

2016 yılında nikah masasına oturan Pelin Akil ve Anıl Altan dolu dizgin devam eden aşklarını Kapadokya'da tazelediler. Ünlü çift, tatillerinden romantik fotoğraflarını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

Instagram'da eğlenceli ve romantik paylaşımlar yapan ünlü çift, herkesi evliliklerine imrendiriyor.  Pelin Akil ve Anıl Altan sık sık seyahate çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda Finlandiya'ya giden çift, paylaştıkları fotoğraflarla sosyal medyanın ilgi odağı olmuştu. Çiftin sonraki durağı ise Kapadokya oldu...

Pelin Akil-Anıl Altan çiftinin seyahat tercihi bu sefer Kapadokya'dan yana oldu. Kapadokya'dan renkli paylaşımlar yapan çifte kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Herkesi Kapadokya'ya davet etti...

Pelin Akıl paylaşımında; "Neden Hayal Vadisi... Esen sert rüzgarlar, seller zamanla soğumuş lavların oluşturduğu yumuşak kayaları bu değişik şekillere dönüştürmüş. Ve gerçekten herbirini dakikalarca izleyip kendince kendi hikayeni yaratabiliyorsun. En son 12-13 yaşlarımda rahmetli anneannem getirmişti, tabi benim de gözümde canlandı kooooskoca mazi...Arkamdaki devenin de sizlere selamı varmış arkadaşlar. Sizleri buralara davet ediyor... Kapadokya"

İşte ünlü oyunucunu o paylaşımı;

Arkamıza Ortahisar kalesini aldık, Ethem Usta’nın yerinde elmalı çayımızı içtik. Ethem usta romantik fotolarımızı çekti, buraya gelip de bu fotoları çektirmeyenleri dövüyorlarmış. Sağa kaydırıp komik hallerimize şahit olabilirsiniz.Komiğiz çünkü Ethem usta bir türlü beğenemedi bizi en beğendikleri bunlar. Kapadokya’dan sevgiler