Darıca’nın emlak sektöründeki duayenlerinden ve İstanbul Kaymaklılar Derneği Başkanı  Nevşehirli hemşehrimiz Bayramoğlu Emlak sahibi İbrahim Pilavcı kızı Merve Pilavcı’yı Durukan Balık ile nişanladı. 

Darıca’nın emlak sektöründeki duayenlerinden Bayramoğlu Emlak sahibi İbrahim Pilavcı kızı Merve Pilavcı’yı Durukan Balık ile nişanladı. 


Pilavcı ve Balık ailelerinin nişan merasimi Yılmaz Düğün Salonunda yapılırken; salon eş, dost ve akrabalarla doldu. İş ve siyaset dünyasının isimleri de salonda yerlerini aldılar. İki dünür İbrahim Pilacı ve Ahmet Balık gelen misafirleri salonun kapısında karşılarken, nişanlanan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 

İlbeyoğlu İnşaatın sahibi genç siyasetçi İnşaat Mühendisi Yakup Törk, Nevşehir İli Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Mevşehirliler Federasyon Başkanı Mustafa Şen, İlçe ve köy dernek başkanları, Osmangazi mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, Pirireis Mahalle Muhtarı Fuat Yaşar, bölgemizde emlak sektöründe faaliyet gösteren Pilavcı’nın meslektaşları, siyaset dünyasından bir çok isim katıldı.
Düğünde Nevşehir Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma gençlere mutluluklar dileyerek; “İki genç çifti kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Aranızda olmaktan onur duydum. Bu mutluluğu şahitlik etmek beni onurlandırıyor” dedi.
Pastanın kesilmesi ile başlayan düğün yöresel oyunlarla devam etti.

PİLAVCI VE BALIK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ 

Bayramoğlu Emlak Sahibi İbrahim Pilavcı biricik kızı, Merve Pilavcı'yı nişanlandırdı. Ahmet Balık ve Güler Balık ailesinden, Durukan Balık ve Merve Pilavcı nişan merasimi ile hayatını birleştirdi. Pilavcı ve Balık aileleri nişan merasimine gelen davetli ve misafirleri kapıda karşıladılar.

Osmangazi Yılmaz Düğün Salonunda gerçekleşen nişan töreni iş sanat ve siyaset dünyasını buluşturdu. Nişan törenine İlbeyoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Törk, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Nevşehirliler Federasyon Başkanı Mustafa Şen, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, Piri Reis Mahalle Muhtarı Fuat Yaşar, Meclis Üyeleri, iş adamları ve siyasetçiler katıldı. Genç çiftin yakınları nişana büyük bir ilgi gösterirken, Merve Pilavcı-Durukan Balık çifti de gece boyunca nişana katılan konuklarla yakından ilgilendi. Genç Çiftler Merve ve Durukan Yılmaz Düğün salonunun hazırladığı 5 katlı pastayı konfeti, maytap ve alkışlar eşliğinde keserek bir birlerine ikram ettiler. 

BELEDİYE BAŞKANI; HAYIRLI OLSUN DEDİ.

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma '' İki genç çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Burada sizinle beraber olmak gerçekten gurur verici, en kötü günümüz böyle olsun. Bu mutluluğu şait olmak beni onurlandırıyor, Çiftimize tekrar mutluluklar diliyorum, Allah bir yastıkta kocatsın'' dedi.

Haber: Enes TOZLU

İbrahim Pilavcı da www.fibhaber.com a yapmış olduğu açıklamasında;Bu gün nişanımıza uzaktan gelen Kaymaklı belediye başkanımız Halıt Elma'ya Nevşehir federosyon başkanı Mustafa Şen e bizler yalnız bırakmayan meclis üyelerine nişanımıza katılan tüm dost ve arkadaşlara komşularımıza yeni bosnadan gelen hemşerilerimize nişanımıza celenk gonderen başkanlarımıza katılım yapan misafirlerimize herkese ayrı ayrı teşekür ederim dedi.

FİB Haber Merkezi olarak Genç Çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinde Organizasyon deyince ilk akla gelen FİB AJANS ORGANİZASYON Her türlü özen günlerinizde mutluluğa atılan imza olarak size bir telefon kadar yakın!
0 384 212 9 444
 0 532 627 28 74
0 505 879 93 50