Aslında söyleyeceğim çok şey var ama eminim ki , yayınlanmayacağı için yazamıyorum. Bir Pittbull neden beslenir ?Kendi kendime düşünüyorum, o kadar güzel huylu köpek varken, insanlara, hayvanlara dost olan köpek varken, neden Pittbull? Ben söyliyeyim, sizin kendinize bile itiraf edemediğiniz, belki de farkında olmadığınız nedeni ben size söyliyeyim. Tamamen kompleksten.
İngiliz psikolog Bernard W.Shaw bir makalesinde, Pitbull sahiplerinin aslında psikolojik yardıma ihtiyacı olduğunu, bu tip insanların toplum içindeki aşağılık komplekslerini yenmek ve hayatta ihtiyacı olduğu gücün bir şekilde elinde olduğunu , çevresine insanlara gösterme çabası olarak bu genetiği değiştirilmiş hayvanları beslediğini belirtmiştir.Yani uzun lafın kısası ben sokakta Pitbull gezdiren birisini gördüm mü , bayan olsun , bay olsun , kendi kendime işte aşağılık kompleksi olan , kendisiyle barışık olmayan , psikolojik bir vaka bir psikopat , canavarı ile gidiyor diye düşünüyorum.
Şimdi konuya başka bir çerçeveden bakalım.Lütfen aşağıdaki resme dikkatlice bakınız.Bir canavar , bir kediyi dişlerinin arasına almış.Kedi , ümitsiz ve can havli ile canavarı kendi gücü yettiğince ısırmaya çalışıyor.Kendini kurtarmak için çırpınıyor ama tabi yapacağı fazla bir şey yok.İlk bakışta kurtarmaya çalışan sahibi gibi gözüküyor ama anladığım kadarıyla değil.Oradaki bir başka insan.Canavarın gözü öyle dönmüş ki , imkanı yok bırakmıyor.
O kedinin yerinde bir çocukta olabilirdi ve yaşanan örnekleri de oldu.

 Aslında 
bu canavarların beslenmesi Bir çok ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de yasak.

Ama maalesef bizim ülkemizde , hava atma aracı ve komplekslerini yenme , tatmin etme aracı ve bir nevi gövde gösterisi aracı olan bu canavarları besleyenler , sokaklarda cirit atıyorlar. Ve ne acı ki bu kişiler bizlerin içinde insan gibi yaşıyorlar .

 Ben bir vatandaş olarak, bir adım ileri gidip, artık gördüğüm bu canavarı şikayet edeceğim.

Pitbull Kedi Parcalıyor