Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı Basın Bürosu tarafından oluşturulan facebook´taki sayfa hack´lendi.Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları ile MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı nın da şahsi sayfası hack lenerek profil resmine abdullah öcalanın resmini koydular...

MHP´nin facebook sayfası hack´lendi ...
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanılığı Basın Bürosu tarafından oluşturulan facebook´taki sayfa hack´lendi. Sayfaya PKK propagandası cümlere, sözde kürdistan ulusal marşı,abdullah öcalan resmi´Kürdistan gerillası´ ifadelerine yer verildi´, MHP´nin Kürt gençlerini hedef aldığı belirtildi. MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, "Bir haberleşme ve iletişim aracı olan Facebook´u amacı dışında kullanmak yanlış, bu yapılan alçakça bir şey" dedi. 

MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı'ya ait olan resmi facebook hesabı hacklendi. Taşçı'nın profil sayfasını hackleyen kişi veya kişiler tarafından ise Taşçı'nın fotoğrafı yerine   profil resmine ise Abdullah Öcalan'ın fotoğrafını yayına verdiler. 

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı'ya ait olan facebook sayfasında PKK reklamının yapılmasının yanı sıra sözde Kürdistan ulusal marşıda yayınlandı.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı'nın sayfasının haclenmesiyle birlikte MHP Nevşehir İl Başkanlığı'na ait sayfayı da hackleyen kişi veya kişiler burada da MHP'ye ait fotoğrafların yerine yine PKK yanlısı fotoğraflar ve Abdullah Öcalan'ın fotoğraflarını yayına verdiler. MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ve MHP il Başkanlığı sayfasının hacklenmesi sonrasında MHP'liler haclenen sayfaları geri almak için yoğun bir uğraş içine girdiler. 

İl Başkanı Taşçı'ya Ait Twitter Hesabı da Hacklendi

MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı'nın facebook hesabının ardından MHP Nevşehir İl Başkanlığı sayfasının yanı sıra İl Başkanı Göksel Taşçı'nın twitter hesabı da hacklendi. Taşçı'nın twitter hesabında da tıpkı MHP sayfasından ve kendisine ait facebook sayfasında olduğu gibi sözde Kürdistan bayrakları ve marşını yayınladılar.