Polonya Malopolska Bölgesi Polis Teşkilatı Heyeti Emniyet Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti.
            Emniyet Müdürlüğümüzün yapmış olduğu “Devriye Hizmetleri Uygulama Örnekleri ve Çevik Kuvvet Eğitimleri” konulu AB Projesi kapsamında Polonya Malopolska Bölgesi Polis Teşkilatı yetkililerinden oluşan altı kişilik heyet Devriye Hizmetleri Uygulama Örnekleri ve Çevik Kuvvet Eğitimleri konusunda yapılan örnek projeleri incelemek üzere İlimize geldi.
            Emniyet Müdürümüz 1. Sınıf Emniyet Müdürü Metin KALAYOĞLU Polonya Malopolska Bölgesi Polis Teşkilatı heyetini makamında kabul etti. Emniyet Müdürümüz heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek çalışmalarında başarılar diledi.
            Heyete daha sonra Emniyet Müdürlüğümüz brifing salonunda Emniyet Amiri Veli ÖZTÜRK ve Emniyet Amiri Zeliha DEMİRCAN tarafından Polis Memuru Yemlihan TAŞ‘ın sunumu ile brifing verildi ve  Emniyet Müdürlüğümüz Özel Kapadokya İsmail Hakkı AKMAN Polis Müzesini gezdirerek, müze hakkında Emniyet Müdür Yardımcımız 2. Sınıf Emniyet Müdürü Adnan ÇETİNER bilgi verdi.
Polonya Malopolska Bölgesi Polis Teşkilatı heyeti bir hafta süre ile Emniyet Müdürlüğümüz Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü birimlerimizi ziyaret ederek  Devriye Hizmetleri Uygulama Örnekleri ve Çevik Kuvvet Eğitimleri konusunda yapılan çalışmaları inceleyecekler ve İlimizde faaliyet gösteren çeşitli Kamu Kurum ve Kuruluşlarını ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunacaklardır.